”După 3 ani, m-am hotărât și am făcut-o! Ieri, am fost la Dr. Elena Martin pentru o operație de blefaroplastie (ajustarea pleoapelor). Unii ar spune că este vorba despre o operație estetică. Eu zic că este o intervenție minim-invazivă, care are darul de a pune ochii în valoare”, a scris vedeta pe Facebook.

Într-un interviu acordat Antena Stars, Roxana Ciuhulescu a detaliat procedura prin care a trecut: ”E vorba de o operație de ajustare a pleoapelor. Totuși am și eu o vârstă și se pare că pielea și-a mai pierdut din elasticitate.

Nu o fac neapărat în scop estetic, să nu mă înțeleagă nimeni greșit. A început să mă deranjeze când stau la calculator și m-am hotărât să fac această operație.

Procedura în sine nu cred că durează prea mult. A durat un pic mai mult de o oră, dar asta din cauza faptului că am avut mari emoții, tremuram ca piftia de emoție. Sunt ușor umflată, ușor vânătă la ochi, în rest totul este ok, aștept ca vineri să-mi scoată firele”.

Chiar dacă nu a fost vorba despre o operație complicată, Roxana Ciuhulescu a fost la un pas de a renunța, chiar cu puțin timp înainte de intervenție. ”Mi-a fost destul de teamă, căci este vorba de o operație la ochi.

Mi-a luat cam 3 ani de zile să mă hotărăsc să fac această intervenție, este o intervenție minim invazivă, eram așa de speriată că am vrut să renunț cu o oră și jumătate înainte de intervenție.

Cred că a fost cea mai bună treabă pe care puteam să o fac. Singurele restricții pe care le am sunt mâncărurile sărate și acum stau cu o pungă de gheață că m-am trezit cu ochii ușor umflați”, a mai explicat vedeta.

Între timp, Roxana, mamă a unei fetițe de 10 ani, rezultată dintr-un mariaj încheiat între timp, se pregătește de tăierea moțului fiului ei, Cezar Ioan (11 luni), pe care îl are cu actualul soț, Silviu Bulugioiu.

Vezi și Roxana Ciuhulescu revine pe sticlă cu o nouă emisiune. La ce post TV va putea fi văzută vedeta

Citește și: