Roxana Ciuhulescu a bătut palma cu TVR. Ea va prezenta emisiunea  „Lumea vitezei” și va fi difuzată începând de sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 21:00, la TVR HD. „Lumea vitezei este o emisiune de motorsport, pe care o voi prezenta împreună cu Adi Teslovan, unul dintre cei mai buni piloți de raliuri din România. Alături de producătorul Alex Rostotchi vom aduce un suflu nou acestui format și vă vom prezenta toate noutățile din domeniul motorsport și nu numai.  Pentru mine, prezența în emisiune înseamnă și reîntoarcerea în lumea sportului cu motor. De-a lungul vremii, am participat la toate disciplinele sportive cu motor: CNR, VTM, Off Road, Rally Raid, moto & karting. Pe de altă parte, sunt în continuare implicată în Campionatul Național de Off-Road, unde sunt organizator de etapă de campionat alături de colegii mei din clubul CORB 44. În perioada 31 octombrie – 1, 2 și 3 noiembrie, voi organiza, la Târgoviște, CORB Adventure Days, cea de-a 7-a etapă din Campionatul Național de Off Road. Noul format aduce încă o premieră: toată viața mi-am dorit ca emisiunea pe care o prezint să intre în prime-time. Iată că visul mi se realizează. Lumea vitezei va debuta, sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 21:00, la TVR HD”, a declarat Roxana Ciuhulescu.

Roxana Ciuhulescu a dvenit mamă pentru a doua oară

Roxana Ciuhulescu este jurnalist auto de aproape două decenii și  a prezentat 13 ani emisiunea „Pro Motor” de la Pro TV. Pasionată de sportul pe două și patru roți, prezentatoarea tv deține licențe de pilot și de navigator. Totodată, Roxana Ciuhulescu este brand ambassador al unei mărci coreene specializată în 4X4, potrivit Libertatea.

În 2017, Roxana Ciuhulescu a divorțat de primul soț. Un an mai târziu, vedeta tv și-a refăcut viața alături de Silviu Bulugioiu, iar cei doi au devenit părinți în urmă cu nouă luni. Roxana a devenit mamă a doua oară, în iulie anul trecut, când a adus pe lume un băiețel, pe nume Cezar.


Citește și: