Despre Roxana Ciuhulescu știe toată lumea că are cele mai lungi picioare din România, însă nimeni nu se aștepta ca vedeta de televiziune să fie inclusă în topul femeilor cu cele mai lungi picioare din lume.

Este cunoscută de o țară întreagă pentru emisiunile pe care le făcea despre autoturisme, dar și pentru picioarele sale incredibil de lungi. Picioare pentru care multe femei o invidiază, dar care vedetei i-au adus și neajunsuri de-a lungul vremii.

cu-adevarat-o-aparitieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

La naștere, prezentatoarea măsura 58 de cm, fiind cel mai lung copil născut din maternitatea din Pucioasa.

„Dintotdeauna am fost înaltă. M-am născut cu 58 cm, într-o maternitate din Pucioasa, iar la vremea respectivă, eram cel mai lung copil născut în maternitatea respectivă.

Când aveam 4 ani, mama m-a dat la gimnastică, eram extrem de elastică. Doar ca la 4 ani, conform dimensiunilor mele, mă încadram în grupa fetițelor de 10 ani”, scrie Wowbiz.

În clasa a 9-a, deja ajunsese la 1,92 m, ceea ce însemna foarte mult nu pentru vârsta ei. Recunoaște că au fost multe momente în care colegii ei foloseau diferite apelative pentru a pune în evidență faptul că era mult prea înaltă.

„În clasa I, eram deja cât copiii de clasa a 4-a, iar când am intrat în clasa a 9-a, măsuram deja 1,92 m. Intrată prima dată în clasa mea, copiii s-au ridicat în picioare și mi-au dat „bună ziua”. Au crezut că sunt diriginta clasei.

Până târziu, am fost un copil complexat. Lumea mă striga „girafa”, „cămila”, „cocostârc”, mă întrebau cât e ceasul în gară. Aia este, am înghițit multe, am învățat să trec peste”, ăși aduce aminte prezentatoarea.

Totuși, nimeni nu se aștepta ca vedeta noastră să fie contactată de Cartea Recordurilor. Astfel, la 1,92 înățime, iar picioarele ei ajungând la 1,22, a fost inclusă în topul femielor cu cele mai lungi picioare din lume. Prezentatoarea a ocupat locul șase în acest clasament.

„Da, măsor 1,92 m și doar picioarele, 1,22. Am fost sunată și de cineva de la Cartea Recordurilor să mă întrebe dacă mi-a măsurat oficial cineva picioarele. Degeaba, nu aveam cum să bat recordul.

Recent, am fost inclusă în Top Femei cu Picioare Lungi, din lume, unde ocup poziția a 6-a”, a încheiat Roxana Ciuhulescu.

Vezi și A divorțat de tatăl fetiței ei și acesta a uitat de copil. Roxana Ciuhulescu face mărturisiri dureroase: ”Nu există niciun fel de relație între Ana și tatăl ei”

Citește și:

Ce se întâmplă între Meghan Markle și Kate Middleton? Gestul făcut de ducesa de Cambridge pentru soția lui Harry

Meghan Markle, în doliu. A primit cea mai tristă veste