Fetița Roxanei Ciuhulescu a împlinit recent 14 ani și, odată cu această aniversare, a primit și buletinul. Momentul a emoționat toată familia, iar Roxana a povestit, pentru Click!, cum a fost ziua de 27 aprilie, adică ziua în care fiica sa a văzut actul de identitate cu numele și chipul său.

„Da, azi (n.red. miercuri) a fost o zi pe care orice părinte o ține minte toată viața. Iată că am ajuns și eu să o trăiesc și m-a emoționat foarte mult. M-au luat fiorii când am văzut buletinul Anei.

Știi ce mi-a zis când l-a văzut?! „Iei! Acum am dreptul să stau în față”, iar eu i-a spus in glumă: „Unde? La autobuz?!”. Deci, iată un drept dar și o responsabilitate.

Am îmbrățișat-o. Este mai matură, clar. Mi-e frică, de exemplu, să o las să plece singură cu mijloacele de transport. Aici în zona noastra traficul e intens, nu sunt treceri de pietoni, e riscant”, a povestit Roxana Ciuhulescu.

Vedeta a postat pe Instagram o fotografie cu fiica sa, lângă care a scris: ”Păpușa mea cu buletin. ??? Care nu mai stă la poze de grup ??”.

fiica-Roxanei-CiuhulescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ana e leită mama ei, doar că nu e înaltă

Ana moștenește trăsăturile mamei sale, mai puțin înălțimea. Dacă Roxana avea 1,92 cm, la 14 ani, fata ei are doar 1,65. Însă e posibil să mai crească și de acum înainte.

„La vârsta ei eram foarte înaltă. Eram chiar cu un cap mai mare decât ea. Făceam handbal de performanță și aveam 1,92 cm și 40 de kilograme cu bocanci cu tot, eram pielea și osul.

Ana are 1,65 m, și doctorul mi-a spus că de-abia acum începe să crească. A făcut balet nouă ani, apoi s-a oprit, însă reluăm cursurile. Acum face echitație și am reluat cursurile de balet, dar nu este înclinată spre genul de sporturi pe care le-am practicat eu”, a mai spus Roxana Ciuhulescu.

Ana Cleopatra este fiica vedetei din primul mariaj, încheiat între timp. Aceasta mai are un frate, născut din actualul mariaj al vedetei.

Vezi și Roxana Ciuhulescu este în topul femeilor cu cele mai lungi picioare din lume: „Am fost sunată de cineva de la Cartea Recordurilor”

Citește și:

Teo Trandafir a fost cerută de soție cu o sumă enormă: ”Mi-a pus banii pe piept”

Motivul pentru care Gabriela Prisăcariu a fost criticată dur de fani: „Se vede suferința…”