Fosta vedetă Pro TV, devenită între timp mamă pentru a doua oară, a vorbit recent despre relația dintre fostul soț, Mihai Ivănescu, și fetița pe care cei doi o au împreună, Ana Cleopatra.

”Trecutul este trecut, nu-mi face plăcere. Nu există niciun fel de relație între Ana și tatăl ei, el nici nu vrea să existe în viața ei și e opțiunea lui”, a declarat Roxana Ciuhulescu, potrivit spynews.ro.

Legat de perioada pandemiei, Roxana Ciuhulescu, cununată religios cu Silviu Bulugioiu în anul 2018, nu are foarte multe de spus: ”Au fost și perioade bune și mai puține bune, am depășit destul de greu starea asta de pandemie, starea asta de izolare”.

A schimbat cinci bone în cinci luni

Vedeta are și un băiețel mic, Cezar, născut tot în 2018, așa că viața ei nu e tocmai simplă. A avut nevoie de o bonă, iar experiența s-a transformat într-o adevărată aventură.

Vedeta a povestit că în cinci luni a schimbat cinci bone. “Am avut o bonă extraodinră care a stat cu noi, am avut bonă internă până să împlinească Cezar un an. A avut probleme de sănătate, a trebuit să plece, nu s-a mai întors, şi atunci am încercat să o înlocuiesc cu mama”, a explicat aceasta.

A încercat să găsească totuși o bonă, dar experiențele nu au fost dintre cele mai plăcute.

“Una dintre ele, de exemplu, venită, culmea, prin agenţie, exact în a doua dimineaţă, s-a trezit mult mai târziu decât ne trezim noi. N-am zis nimic, că poate era obosită, venea de la Vaslui, dar exact aşa textual, i-am zis ”Vezi că s-a trezit Cezar” şi a fost foarte simpatică doamna de felul ei, dar nu tocmai pe placul meu, mi-a zis ”Eu până nu îmi beau cafeaua şi nu îmi fumez ţigara, eu nu pot să văd de copil”.

Am invitat-o politicos să îşi strângă lucrurile”, a mai spus ea.

Vezi și Cum arată, la aproape doi ani, băiețelul Roxanei Ciuhulescu. E leit tatăl său!

Citește și:

Silvia Lăuneanu are un copil genial: “La 1 an știa deja toate literele”. Ce performanțe are Alexandru la 5 ani

Prințul Philip, despre interviul acordat de prințul Harry lui Oprah. Ce voia să-i reproșeze nepotului său?