După ce s-a întors în România, problemele au continuat. În urma unor investigații medicale, vedeta a primit vești proaste de la specialiști.

Imediat după ce a fost anunțată lista vedetelor care aveau să plece în Republica Domincană pentru noul sezon Survivor România, Roxana Ciuhulescu era printre favoriții la câștigarea marelui premiu.

Vedeta era pregătită pentru o experiență de neuitat, însă a fost nevoită să se retragă din competiție, după doar două săptămâni și jumătate, din pricina unei accidentări suferite pe traseu.

Revenirea în țară nu i-a adus alinare. Roxana Ciuhulescu avea dureri tot mai mari la genunchi, ajungând chiar să nu mai poată pune piciorul jos. Un RMN a dezvăluit un diagnostic grav, dar la care, oarecum, se aștepta. „Mi-am făcut RMN, am ce e mai rău, ruptură de menisc și ligament încrucișat. Nu mă sperie, ca om care a făcut sport de performanță știu ce înseamnă asta”, a declarat vedeta pentru playtech.ro.

Decizie controversată

Medicul ortoped i-a spus că singura soluție este operația, însă vedeta a luat o decizie neașteptată: refuză intervenția chirurgicală.

„Medicul mi-a zis să mă operez ca să-mi refac articulația, dar nu sunt pregătită. O operație de asemenea anvergură înseamnă recuperare de lungă durată, plus patru luni de mers în cârje.Iar acum nu-mi pot permite acest lucru. Sunt cu jobul, plus că urmează să ne luăm și casă.

Acum fac recuperare, fizioterapie, masaj și gimnastică. Fac sport, chiar și dacă mă doare, la sală fac și ce mi-a recomandat medicul”, a spus aceasta.

La scurt timp după ce s-a întors de la Survivor România, Roxana Ciuhulescu și-a reluat postul de consilier al ministrului Tineretului și Sporturilor. Ea a avut contractul suspendat pe durata competiției.

Roxana Ciuhulescu a cochetat cu sportul de performanță. A fost în naționala de handbal ca junioară, apoi s-a reorientat, iar în prezent practică și alte sporturi, chiar extreme.

„Am fost cea mai înaltă jucătoare de handbal. Am practicat acest sport de la 12 la 18 ani. Am jucat la Antilopa, apoi am făcut parte din naționala de tineret. Am avut însă un accident teribil pe teren. M-am ales cu ruptură de ligamente și menisc. Am avut mai multe operații, recuperarea a durat un an.După, am făcut volei vreun an de zile, după care kick boxing. Am urcat în ring de două ori”, a povestit fosta prezentatoare TV.

În ciuda accidentării de la Survivor, Roxana, mamă a doi copii, a mărturisit că nu regretă nicio clipă faptul că a intrat în competiție.

Vezi și Ce face Roxana Ciuhulescu în fiecare seară, chiar înainte să adoarmă

Citește și:

Cum și-a cunoscut vedeta TVR-ului soțul, cel cu care e împreună de 26 de ani: „Nu e ușor, mă întreabă lumea cum de rezistă relația”

Vedeta TVR-ului, confesiuni dureroase din spatele unei cariere de succes: „Ascultam muzică până cădeam acolo”