Roxana Blagu a pierdut custodia fetiței în urmă cu 9 ani, când s-a separat de tatăl copilei. După șase termene de judecată, magistrații au hotărât ca fetița să rămână în grija tatălui. De-a lungul anilor, orice efort făcut de Roxana pentru a se apropia de fetiă, pentru a intra în sufletul ei, a fost sorti eșecului. Spune că Oana i-a blocat numărul de telefon și nu vrea să audă de ea.

Roxana Blagu: „Am sunat-o de nenumărate ori, mă blochează de fiecare dată”

„Nu am mai vorbit cu fata. Nu am nici o relație cu ea, în curând facem mulți ani. Am nouă ani de când nu avem niciun fel de relație. Face 14 ani anul acesta. Este destul de mare. Este greu să vorbesc despre asta cu toate că după atâția ani ar trebui să mă obișnuiesc cu acest lucru. Știu ce face, știu de la școală pentru că țin legătura cu cei de acolo, țin legătura cu oamenii care o văd mai des decât mine.

Am sunat-o pe Oana, am făcut tot ce mi-a stat în putință. Am sunat-o de nenumărate ori, mă blochează de fiecare dată. Mi-am luat și mai multe cartele și când prind un telefon nou, o sun sau îi trimit un mesaj.

Iubirea de mamă, orice s-ar întâmpla, orice ar fi, este acolo. Sper ca într-o zi să simtă această iubire. Nu știu dacă o să vină la mine și o să bată la ușă cândva. Nu mi-am pierdut speranța, dar în același timp sunt conștientă că, în atâția ani de zile, relația noastră s-a distrus”, a declarat Roxana Blagu, într-un interviu pentru Click!

roxana-blaguSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Ne-am întâlnit întâmplător în parc. Au fost situații în care am privit-o de la distanță și situații în care m-am dus lângă ea și am privit-o minute în șir și am studiat-o din cap până în picioare. Ea crește și eu nu îi văd pașii ăștia de creștere. Am și interacționat cu ea puțin și mi-a spus clar să o las în pace. Reacția ei nu a fost una bună, oricât am încercat eu să îi transmit și să îi spun că îmi este dor de ea și să îi spun că o iubesc”, a mai spus, pentru Click!, Roxana Blagu.

Roxana Blagu a actrivat în trupa Trident, în perioada 2004-2006, alături de Andreia Sibechi și Loredana Poghircă. În prezent este căsătorită cu avocatul Andrei Badiu, fostul soț al știristei Oanei Frigescu, cu care are un băiețel, Sasha, născut în iulie 2020.

Citește și: Cornel Ilie, divorțat, și-a petrecut Sărbătorile cu fosta soție. În ce relație sunt, la peste 2 ani de când au pus capăt mariajului și ce spune despre mama copiilor săi

Citește și: Ce bine se înțeleg copiii Danei Rogoz cu fratele lor de 21 de ani! 10 poze adorabile de la ziua lui Barbu, fiul cel mare al lui Radu Dragomir. Cine este mama băiatului