Rowan Atkinson este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți actori de comedie din lume. De-a lungul carierei sale înfloritoare a fost tot timpul susținut de soția sa, Sunetra Sastry. El a format alături de Sastry, make-up artist la BBC, unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Cei doi s-au cunoscut la sfârșitul aniilor 1980 și în februarie 1990 s-au căsătorit, iar ulterior au devenit părinții a doi copii, Benjamin și Lily Atkinson.

Timp de 24 de ani, Rowan Atkinson și Sunetra Sastry și-au trăit povestea de iubire discret, departe de lumina reflectoarelor. Însă, în 2013 au decis să se despartă, actorul fiind acuzat de infidelitate, iar vestea a surprins pe toată lumea. Divorțul dintre Suntra și Rowan a fost finalizat abia în 2015 și actorul a fost nevoit să-i cedeze fostei sale soții, vila lor ultra modernă, în valoare de 10 milioane de lire sterline, ca parte a înțelegerii de divorț.

Iubitul lui Louise Ford a aflat din presă că actrița l-a părăsit

La scurt timp după despărțirea de soție, celebrul actor și-a refăcut viața lângă actrița Louise Ford, care a interpretat-o pe Kate Middleton în show-ul de la Channel 4, „The Windsors”, ea fiind de fapt femeia pentru care starul și a părăsit, de fapt, familia.

Ce fată frumoasă are actorul Rowan Atkinson (Mr. Bean)! Cu ce se ocupă tânăra de 25 de ani

EXCLUSIVE: MR BEAN, Rowan Atkinson takes family to Italian restaurant in London to enjoy Eat Out to Help Out schemeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Deși între Rowan și noua iubită este o diferență de 26 de ani și mulți nu credeau că vor rezista împreună, ei formează deja un cuplu de șapte ani și au împreună și un copil. Louise a adus pe lume o fetiță, Isla, în decembrie 2017. Cei doi radiază de fericire și par că se înțeleg foarte bine.

Louise și Atkinson s-au cunoscut în 2013, când au jucat împreună în piesa „West End” și se pare că între ei a fost dragoste la prima vedere și nu a mai contat pentru niciunul faptul că erau amândoi în alte relații. Actrița se afla într-o relație de doi ani cu actorul de stand-up, James Acaster. Acesta a mărturisit că a aflat din ziar că iubita lui l-a părăsit pentru Arkinson. Mai mult, el a dezvăluit că a simțit că relația lor s-a răcit din momentul în care Louise Ford a acceptat să joace lângă Rowan.

Rowan Sebastian Atkinson(67 de ani) a devenit celebru pentru personajul Mr. Bean, care l-a transformat într-o figură îndrăgită în întreaga lume. Pentru prima dată s-a făcut remarcat în spectacolul de comedie „Not The Nine O’Clock News‟, care i-a adus prestigiosul premiu „BAFTA pentru cea mai bună performanţă de divertisment” în anul 1981. A jucat, de asemenea, în mai multe alte filme de succes, precum şi în piese de teatru. A fost catalogat ca unul dintre cei mai amuzanţi 50 de actori din comedia britanică de publicaţia „The Observer‟ și e considerat unnul dintre cei mai buni actori britanici.  Marele actor a reușit să strângă de-a lungul carierei sale, o avere de 150 de milioane de dolari

Foto: Profimedia

Citește și:

O recunoști? Acum e cântăreață și mamă a doi băieți frumoși. Cu dragostea nu stă tocmai bine

Romina Power, mesaj sfâșietor și disperat pentru fiica ei dispărută: „Dacă cineva recunoaște o femeie ce seamănă cu această fată…”