”A început când eram foarte mică”, a declarat O’Donnell, invitată într-o emisiune să vorbească despre cartea sa. ”Și atunci când a murit mama, s-a terminat într-un mod ciudat, pentru că (tata – n. red.) s-a trezit cu cinci copii de care trebuia să aibă grijă.

Nu-mi place să vorbesc despre asta. Sigur că te schimbă. Orice copil care se află în această situație, mai ales abuzat de un membru al familiei, se simte complet neputincios, blocat, pentru că persoana căreia i-ar spune (ce i se întâmplă – n. red.) e tocmai persoana care face asta (care abuzează – n. red.)”, s-a destănuit actrița, care e foarte deschisă legat de viața sa personală. Atât vederile sale politice, cât și orientarea sexuală diferită, ea fiind de două ori căsătorită cu femei în trecut, sunt cunoscute publicului.

O’Donnell, care a avut apariții inclusiv în serialele de succes ”Beverly Hills, 90210”, ”Dădaca” sau ”Ally McBeal”, a vorbit și în trecut despre relația dificilă pe care a avut-o cu tatăl său. ”Avea problemele și demonii lui. A avut o copilărie foarte grea, cu un tată alcoolic, abuziv, și niciodată nu a primit ajutorul de care fiecare om are nevoie când trece prin așa ceva, ca copil”, a declarat actrița.

Mama acesteia, Roseann Teresa O’Donnell, a murit în 1973, cu patru zile înainte ca O’Donnell să împlinească 11 ani. Tatăl ei a murit în 2015, la vârsta de 81 de ani.

Vezi și Celebra cântăreață Shania Twain a fost abuzată sexual în copilărie de tatăl ei. A dezvăluit totul abia acum

Citește și: