În vârstă de 34 de ani, Rosie Huntington a născut în urmă cu patru zile, la Londra. Cei doi părinți sunt în culmea fericirii. Modelul a anunțat, în luna august, că urmează să fie, din nou, mamă. La momentul respectiv, pe o rețea socială, a postat o poză în care îi ieșea în evidență burtica de gravidă.

Jason Statham și Rosie Huntington sunt împreună din anul 2010. S-au logodit șase ani mai târziu, dar încă nu au ajuns în fața altarului. Băiețelul lor are deja 4 ani.

in-urma-cu-doua-saptamaniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

În anul 2018, Rosie Huntington mărturisea că de abia așteaptă momentul în care se va mărita cu Jason Statham, precizând, totuși, că acest lucru nu reprezintă o prioritate pentru ei, deoarece, oricum, sunt fericiți.

“De abia așteptăm momentul. Însă nu este o prioritate pentru noi, suntem fericiți. Cred că va fi mai amuzant să o facem când copilul va fi mai mare și se va putea implica.

Ne-am concentrat pe muncă foarte mult, apoi a apărut Jack. Cu siguranță vorbim despre asta și de abia așteptăm”, declara Rosie Huntington, în urmă cu patru ani.

Vezi și Celebrul actor va deveni tată pentru a doua oară, la 54 de ani!

Citește și:

Ce fel de terapie folosește Anca Serea pentru a scăpa de problemele de sănătate: ”Medicamentos nu mai funcționa nimic…”

Christina Applegate, în baston pe platourile de filmare. Boala cumplită de care suferă