Cum au deja gemeni, pe Alice și Gracie, născute în urmă cu doi ani, șansele sunt mari ca, dacă Sally Wood va rămâne gravidă, să fie tot o sarcină multiplă. Ceea ce ar buura-o enorm pe Sally, în vârstă de 40 de ani. ”Mi-ar plăcea să am gemeni din nou. Am fi foarte fericiți dacă ar veni mai mulți (copii – n. red.). E mult mai ușor să ai gemeni, pentru că se pot juca împreună”, a mai declarat soția rockerului.

Încă o pereche de gemeni și viața cuplului ar fi de două ori mai bună, a mai spus ea.

Diagnosticat cu cancer pulmonar, a reușit să învingă boala

Sally a povestit și despre perioada în care soțul ei a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. ”Într-o perioadă de o săptămână, ne-am mutat în altă casă, gemenele au împlinit un an și Ronnie a avut parte de o sperietură majoră în ceea ce privește sănătatea. A fost o săptămână foarte intensă, a fost prea mult”, a mai declrat Sally Wood.

Din fericire, Ronnie s-a vindecat de cancer în urma rundelor de chimioterapie, și, cel puțin deocamdată, boala nu a revenit.

Vorbind despre eventuala dispariție a soțului ei, Sally Wood a spus: ”Nu pot să-mi imaginez, dar e parte din viață. Orice i se poate întâmpla oricui, oricând. Noi trăim momentul. Nu ne facem planuri cu bătaie lungă”.

Pe de altă parte, Sally a recunoscut că diagnosticul soțului ei i-a ajutat să-și vadă cu alți ochi viața. ”Ne-a ajutat să fim mai recunoscători și să apreciem totul mai mult, să realizăm cât suntem de norocoși”, a explicat ea.

Foto: Hepta

Vezi și Vești noi despre starea de sănătate a lui Shannen Doherty, după ce ultimele rezultate ale analizelor au fost îngrijorătare: „Cancerul este o fiară…”

Citește și: