Ajunsă la vârsta de 50 de ani, artista nu s-a sfiit să vorbească despre viața sa amoroasă sau despre… lipsa acesteia din prezent.

În anul 2021, Rona Hartner și Herve Camilleri divorțau, după o relație de dragoste care a durat trei ani. Vedeta nu era la prima căsătorie, căci în trecut ea a mai fost măritată cu Rocco Sedano, cu care are o fiică, pe Rita Sumalya. Cei doi au divorțat în 2008.

Acum, în urma a două mariaje care nu au funcționat, vedeta știe unde a greșit. Pur și simplu s-a căsătorit în grabă, recunoaște ea.

Rona Hartner, despre cât a pătimit de pe urma aspectului fizic, inclusiv în carieră: ”Eram prea frumoasă”. Ce spune despre bărbați

Rona Hartner, sfat pentru femeile care trăiesc în cuplu

În cadrul celui mai recent interviu pe care l-a oferit presei, Rona Hartner mărturisește că este singură de doi ani și este liniștită și fericită. Și-a consolidat relația cu Dumnezeu și reușește să-și găsească un echilibru.

Rona Hartner, obiceiul zilnic de la care nu se abate de când a învins cancerul: ”Trebuie, în fiecare dimineață, când ne trezim, să…”

De asemenea, vedeta are și un sfat pentru femei: să nu mai fie „îmbufnate” și să se bucure de relația pe care o au cu bărbatul iubit.

„Cel mai mare sfat pe care pot să îl dau este că în iubire trebuie să te dăruiești, așa cum pe vremuri ai noștri nu se uitau și nu se văitau.

Nu mai stați niciodată îmbufnate! Cea mai mare fericire este să ajungi acasă, iar soțul și soția să zâmbească.

Eu nu am pe nimeni în viața mea, sunt divorțată de doi ani și jumătate, mă construiesc, mă reconstruiesc după divorț și sunt fericită că Dumnezeu știu sigur că mă iubește și eu Îl iubesc foarte mult.

Viața merge înainte. Nu vă panicați să fiți singure. Eu m-am căsătorit de fiecare dată din pripă, mă potolesc acum.”, a declarat Rona Hartner, conform WOWbiz.ro.

Chiar dacă recunoaște că a fost dezamăgită în dragoste, Rona Hartner încă mai crede în iubire, ba chiar și în căsătorie, și că ce e al ei e pus deoparte.

Vezi și Rona Hartner și-a retras fiica de la școală și o lasă liberă un an: „Nu mai este ce era înainte. Se descurcă de una singură”

Citește și:

Loredana Groza revine la TV, într-un nou serial, la Antena 1. Ce rol controversat va avea în „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”

Lili Sandu, despre personalitatea fiului ei, la 3 ani: „De multe ori uit că este un copil”. Talentul special al lui TJ