Vedeta a explicat că a venit în România de două săptămâni cu planuri mari. Aceasta trebuia să înceapă joi emisiunea „Scena misterelor”, însă s-a simțit foarte rău și a ajuns de urgență la spital. „ Sunt bine. Mă ține credința, speranța și nu vreau să cultiv frica. Eu am venit în România pentru Scena Misterelor, trebuia să plec joi în Franța. M-am simțit rău, de miercuri nu eram în apele mele, aveam o stare foarte rea, de oboseală, eram copleșită de oboseală și începusem să mă balonez foarte rău. Eram la un pas de ocluzie intestinală”, a declarat Rona, care a precizat că medicii au decis să o opereze de urgență. Astfel, Rona a fost nevoită să rămână în spital și s-au început  pregătirile pentru intervenția chirurgicală, iar  Rona se va urca  luni pe masa de operație, la spitalul Floreasca.

 

Medicii i-au descoperit o tumoare la colon

” Înainte să mă duc la avion doctorul mi-a zis că nu plec nici până la Sinaia, pentru că mă va opera de urgență. La tomograf s-a arătat că am o tumoare la colon, asta mă seca de puteri. Era o stare surdă de rău, am făcut niște investigații în Franța, dar nu au arătat nimic. Să vedem ce hram poartă are tumora, peste vreo lună. O să operăm ce e de operat. Am anulat avionul, a rămas alături de mine Herve. Eu sunt un om care nu ia medicamente decât dacă spune doctorul. Dacă luam avion făceam flebită, mi se umflau membrele. Asta era periculos, dar și o oculuzie intestinală în avion.  (…)Suntem împreună, aseară a rămas cu mine aici, ne-am uitat la film. Ce facem? Rugăciune la greu. Așa petrecem, primim familia, vizite, îi liniștim pe toți. Eu când mă simt rău vin la urgență, cred că această reacție nu a crescut pentru că eu fac toate posturile. Mâine dimineață la prima oră mă operez, îi rog pe toți să aprindă o candelă pentru mine.”, a declarat Rona Hartner, în exclusivitate la Star Matinal de Weekend.

Vedeta a ținut să le transmită un mesaj fanilor. Ea i-a sfătuit că dacă se simt rău să meargă neapărat la medic și să nu aștepte ca boala să se agraveze. „Oameni buni când vă simțiți foarte obosiți, cu niște probleme digestive care nu prea trec, nu aștepți să vă doară ceva, pentru că atunci când vă doare e prea târziu. (…). Luată din primă, orice boală poate fi tratată”, a spus ea.