Rona Hartner face față cu greu încercărilor din ultima perioadă. Artista a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze la creier. Artista a fost internată în spital pentru mai multe zile, acolo unde a început și tratamentul cu citostatice.

Foștii soți nu i-au acordat niciun ajutor

Rona Hartner recunoaște că foștii soți nu au ajutat-o cu absolut nimic în această perioadă extrem de grea pentru ea. Singurele persoane care i-au fost alături necondiționat sunt sora și fratele său, dar și fiica sa.

”Nu, nu m-a ajutat niciunul dintre ei, cu nimic. Mama a venit, din Canada, au venit pe fugă și sora și fratele meu și m-au ajutat cu de toate, cu tot ce au putut.

N-a fost însă și cazul foștilor soți, trebuie să înțeleg că unele uși se închid pe viață”, a declarat Rona Hartner pentru playtech.com.

Cum trece fiica sa prin această perioadă: „Au fost multe șocuri pentru ea”

Cât despre fiica sa, Rona Hartner a mărturisit că a intrat la liceu, însă recunoaște că toate problemele din ultima perioadă au copleșit-o și pe ea.

”Este bine să mai auzim și de bine, nu numai de rău, încă sunt pe tratament, pe citostatice, mă simt mult mai bine. Fiica mea a intrat la liceu, după ce a făcut un an sabatic, în care a fost cu mine, în România, și a făcut o școală de machiaj.

După anul acesta sabatic, ea a optat pentru un liceu foarte bun, aici au început școala de pe 1 septembrie, sunt deja obosiți, aș putea spune, mai în glumă.

A fost o vară foarte grea și pentru fiica mea, ea s-a trezit că mami e bolnavă, am avut și câinele care a murit, au fost multe șocuri pentru ea. Dar, încetul cu încetul, ea încearcă să le uite, să le dea deoparte, copiii înțeleg acest lucru mult mai greu.

Mare atenție cu copiii, când sunt astfel de probleme, de necazuri, ca să nu-i zăpăcim de cap, să nu avem multe pretenții de la ei! Am avut un dialog în care încerc să o fac să înțeleagă faptul că sunt bine, că mami s-a însănătoșit”, a declarat Rona Hartner pentru aceeași sursă.

Vești bune despre Rona Hartner, în ciuda a ceea ce i-au spus medicii. Vedeta se întoarce pe scenă. Din ce trăiește în prezent

Rona HartnerSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Aceste tumori nu sunt operabile”

În cadrul aceluiași interviu, artista a mărturisit că medicii i-au descoperit la plămâni o tumoare de 5 centimetri. Cât despre cele de pe creier, Rona Hartner spune că sunt mai mici, însă nu sunt operabile.

”Medicii mi-au descoperit la plămâni o tumoare de 5 centimetri, cele pe creier sunt mici, de 15 mm fiecare, dar sunt 7, și la glandele suprarenale au văzut metastaze. Aceste tumori nu sunt operabile.

Tratamentul îl voi face în Franța, nu am cum să vin în România, nu am voie nici drumuri lungi și nici emoții mari, trebuie să stau foarte liniștită în această perioadă”, declara ea în urmă cu două luni.

Aș vrea să lansez un album muzical, cu piese mele, este marele meu vis. Vreau să nu plec, până nu termin discul meu ”Eternity”. Am văzut oameni care sunt vindecați pe piesele acelea religioase, am să-l fac.

Nu știu dacă mă mai țin puterile, pe urmă, dar am să mă rog, să fiu bine pentru fata mea, aștept un miracol. Pentru album e nevoie și de bani, însă”, mai spunea ea. Din fericire, nu e complet descoperită în această perioadă, ea trăind din economiile strânse anterior grație faptului că nu e deloc cheltuitoare, așa după cum declara la un moment dat.

Vezi și Rona Hartner și-a cumpărat loc de veci: „Am fost jumătate paralizată”. Vedeta vrea să oprească tratamentul

Citește și:

Marina Voica nu regretă că nu a avut copii și acum a explicat și de ce: „M-ar fi ucis chestia asta”

„Insula Iubirii”: foste concurente acuză că au fost hărțuite, abuzate și jignite de „ispite” și producătorii emisiunii