Mai mult, Rona Hartner şi Herve Camilleri sunt pe ultima sută de metri cu partajul, a spus chiar cântăreața noastră.

Artista a dat recent amănunte pe acest subiect. Ea va rămâne în casa în care au trăit împreună. “Joi semnăm actele. Am vrut să divorţăm amiabil. Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis tot ce vrea să ia. Mi-a făcut o listă şi i-am dat tot ce vrut.

Nu a ieşit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost corect. Şi cu conturile ne-am aranjat.

De aia ne-au trebuit două luni până să anunţam divorţul, ca să aranjăm totul. Cunoşti un cuplu după cum divorţează”, a declarat Rona Hartner la Prima TV.

“Nu am vrut să vorbesc 2 luni de zile despre divorț, pentru că nu vreau să retrăiesc acele momente. Eu de la 18 ani vreau să îmi fac o familie și se pare că nu îmi iese.

Nu vreau să dau detalii despre despărțirea de Herve pentru că sunt dureroase și vreau să cred că ce ne-a dus la divorț face parte din trecut și sunt greșeli ale copilăriei. Știi, noi, artiștii, suntem copii până la 120 de ani”, a mai spus ea.

”Nu știu cine a fost de vină”

Rona a vrut sa fie clar că nici infidelitatea, nici agresivitatea nu sunt motivele divorțului de sotul francez. “Vreau să rămână pentru mine Herve, nu să însemne tot ceea ce a greșit. Despărțirea asta a stricat și proiectul la care am lucrat împreună, am pierdut anul trecut 25 de concerte live și am făcut 60 online. 

Amândoi am zis că nu lăsăm ca barca noastră să fie distrusă. Dar am ajuns la liman și ne-am dat seama că proiectul de viață era praf. Nu știu cine a fost de vină, e clar că am fost amândoi. La începutul unei relații, când sunt lucruri care nu merg, ele trebuie băgate în seama și rezolvate. Pentru că nu dispar, pot să se amplifice și să distrugă tot.”, mai spune Rona.

Ce urmează? Nici Rona Hartner nu știe. ”Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viaţă sinistră cu el”, a mai spus artista.

”Am deja un val de cereri de căsătorie”

Actrița suferă, însă e hotărâtă să meargă mai departe. În planurile ei de viitor știe sigur ce nu mai intră: o nouă căsnicie. Asta deși nu duce lipsă de admiratori. “Cred că nu mai căsătoresc niciodată. că nu îmi iese. O să fiu luptătoare pentru credință, căci asta mă definește. Am deja un val de cereri de căsătorie online. Oameni buni, nici nu am divorțat, joi divorțez!”.

Deși suferă pentru pierderea căsniciei, Rona merge mai departe. “Nu a fost să fie. Încerc să nu mă gândesc la trecut, Isus este cu mine și nu am voie față de copilul meu să cad în depresie. Asta a fost!”, a concluzionat la Prima TV cunoscuta artistă.

Zilele trecute, când Rona Hartner anunța divorțul, artista stabilită în Franța spunea că ea și Herve au rămas în relații foarte bune și sunt în continuare prietenni.

„Nu o să vă spun nimic despre Herve. Nu vreau să dau declarații despre ce s-a întâmplat. Nu mai locuim împreună. Eu am rămas în casa mea, care era pe numele meu. Nu am făcut Paștele împreună.

Cred că noi am avut o misiune și cred că Dumnezeu ne voia puțin mai puternici. Suntem separați. Am rămas prieteni. E mai bine așa”, declara ea.

Hervé Camilleri este un DJ francez-sicilian, patronul firmei Monsieur Herve Camilleri, care acordă sprijin animalelor. Debutul relaţiei cu Rona a coincis cu aflarea diagnosticului, însă bărbatul n-a dat bir cu fugiţii, ci i-a stat alături Ronei: ”El m-a văzut pe jumătate moartă la spital. M-a văzut cu chimioterapie. M-a văzut aproape paralizând în casă de la efectele secundare. M-a văzut de trei ori la un pas de moarte.

A stat lângă mine şi nu m-a văzut deloc vedetă, nu m-a văzut star, nu m-a văzut machiată. M-a văzut praf. M-a iubit şi m-ar fi făcut să mă simt frumoasă orice aş fi păţit din cauza acestei boli. El m-a făcut să mă simt totuşi o prinţesă şi o femeie frumoasă”, spunea Rona despre soțul ei.

La fel ca soția lui, celebrul DJ a mai fost căsătorit o dată. Artistul locuiește în Franța, țară în care s-a stabilit Rona Hartner de multă vreme.

Citește și:

Mihai Mărgineanu, infectat cu Covid: „Mi-a fost rău şi nu mi-a plăcut”

Cum se înțeleg Răzvan Simion și Dani Oțil? Iată cum au fost surprinși cei doi