Vedeta a realizat că timpul se scurge mult prea repede, iar momentul în care Rita (15 ani) va pleca din casa părintească se apropie cu pași repezi. Din acest motiv, artista a retras-o pe adolescentă de la școală timp de un an, pentru a petrece timp de calitate împreună.

Cântăreața spune că Rita o va însoți în tot acest timp la toate spectacolele și proiectele pe care ea le va susține, astfel încât fata să aibă timp să se relaxeze, dar și să-și dezvolte o pasiune pe termen lung, muzica.

„Fata mea se descurcă de una singură și, în același timp, anul ăsta, ne-am luat un an sabatic, mamă și fiică, să descoperim mai multe chestii împreună și o iau cu mine peste tot.

Îmi dau seama că, într-adevăr, la 18 ani va pleca pe drumul ei. Între șapte ani și acum, a fost numai și numai la școală.

De fiecare dată când plecam în România, ea rămânea cu mama, iar eu, ca artist, am simțit o suferință, totuși, destul de mare. Pentru noi, părinții, este foarte greu, când, tot timpul, facem această navetă. Chiar suferim enorm și poate și ei suferă”, a spus Rona Hartner în emisiunea „Teo Show”.

rona-si-fiica-ei-acum-8-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Școala nu mai este ce era înainte”

Chiar dacă știe că aceste declarații pot stârni valuri de reacții negative, Rona Hartner spune că sistemul educațional actual este diferit în ziua de astăzi, când elevii și studenții nu mai au deloc timp pentru pasiunile proprii. Rita, de exemplu, plănuiește să fructifice acest timp departe de băncile școlii, făcând niște cursuri de specialitate.

„Pare un pic contradictoriu, pentru că atât timp am ținut fata în școli private, îmi dau seama că îi trebuia un an sabatic, școala nu mai este ce era înainte, să stai câte patru ore la școală și apoi să ai timp de pasiunile și dorințele tale. Ea vrea anul acesta să facă cursuri de hair-stylist. Ea are o pasiune foarte mare. Ea a făcut mai multe experimente în Franța. Am adus-o aici să învețe să facă cursuri de hair-stylist cu culori bio. Sunt niște secrete pe care trebuie să le învețe”, a mai declarat Rona Hartner și pentru Antena Stars.

Fără conturi pe rețelele de socializare până la 18 ani!

La 14 ani, Rita este pasionată și de muzică, ea apărând și în scurtmetraje. Deși are multe preocupări și e clar că mama ei are mare încredere în ea, Rita nu are acces la rețelele de socializare. Deocamdată.

„Este basistă de chitară electrică, își face propria trupă anul acesta. Acum, deocamdată, a luat lecții și își depășește niște frici, pe care le aveam și eu la vârsta ei. Ea se analizează mult mai mult.

La 18 ani poate să apară pe media online, înainte nu.

Nu știu dacă se va putea împăca într-o zi cu imaginea de astăzi, dacă o las să iasă acum, acum trebuie să încerce, trebuie să greșească, acum trebuie să nu o vadă nimeni și când iese să rupă”, mai spunea Rona în urmă cu mai bine de 6 luni, într-un interviu pentru Impact.

Vezi și Rona Hartner, despre cât a pătimit de pe urma aspectului fizic, inclusiv în carieră: ”Eram prea frumoasă”. Ce spune despre bărbați

Citește și:

A murit Mircea Drăgan, compozitorul artiștilor generației de aur, fost lider al formațiilor Sideral, Mondial și Romanticii

VIDEO Andreea Bănică, în costum de baie, dă lecții de perfecțiune la 45 de ani: „Corp neatins de bisturiu!”