Rona Hartner a avut parte de momente grele, după ce medicii au diagnosticat-o cu cancer la plămâni în stadiul patru, cu metastaze. Șocul și mai mare a venit în momentul în care i s-a recomandat să își facă deja testamentul.

Rona Hartner și-a cumpărat loc de veci

Rona Hartner recunoaște că medicii nu au fost deloc optimiști cu privire la starea sa de sănătate. Artista a început tratamentul cu citostatice, care, se pare că dă deja roade. Cu toate astea, artista susține că și-a cumpărat deja un loc de veci.

”Acum sunt un pic mai împlinită de la cortizon, dar ăsta e singurul efect secundar pe care-l am, pentru că Dumnezeu a vrut să am un cancer care răspunde extraordinar la ultimul model de citostatice din lume, care este fără niciun efect secundar asupra mea.

Acest tratament este extraordinar și deja în trei săptămâni am trecut de jumătate. Așa este (nr. rezultatul analizelor este foarte bun). Doctorii mă trimiteau la notar să-mi fac testamentul, am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi, mi-am cumpărat loc de veci, dar Biserica e forță!

Acum sunt vie, deși nu era prevăzut, am fost jumătate paralizată din cauza unei metastaze pe creier.

Ieri am făcut două ore de sport, am mers 7-8 kilometri, am înotat. Pentru că am un tonus excepțional, acest medicament a dat înpoi metastazele, care în mod normal trebuiau să-mi facă criză de epilepsie”, a dezvăluit artista.

Vești bune despre Rona Hartner, în ciuda a ceea ce i-au spus medicii. Vedeta se întoarce pe scenă. Din ce trăiește în prezent

Cred că într-o lună opresc tratamentul, fără să-mi fi pierdut părul”

Amestecate vești, dar să sperăm că lucrurile vor merge în continuare în direcția bună. Rona Hartner este un munte de viață și cu siguranță nu se va lăsa îngenuncheată de boală.

”Merg pe panta bună, cred că într-o lună opresc tratamentul, fără să-mi fi pierdut părul, fără să fie avut nimic altceva, doar că nu mai am forță”, a spus Rona Hartner, în cadrul emisiunii prezentată de Cristi Brancu.

vesti bune despre rona hartnerSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Nu mă simt rău de la chimioterapie”

Un alt semn care indică faptul că Rona Hartner este o femeie puternică este faptul că vedeta suportă cu ușurință și ședințele de chimioterapie. Aceasta nu se află la prima experiență de acest gen și, dacă în trecut a fost ceva mai rău, în prezent ea spune că trece cu lejeritate peste aceste ședințe, din dorința de a se face bine cât mai curând.

„Nu mă simt rău de la chimioterapie, numai Dumnezeu putea să facă asta. O suport cu mare ușurință. Nu e ca prima chimioterapie pe care am avut-o pentru cancerul de colon, pe care am suportat-o foarte greu, nu m-am plâns niciodată, dar a fost foarte grea. Aceasta este ușoară, lejeră, fără efecte negative”, a povestit Rona Hartner, într-un interviu acordat recent pentru ciao.ro.

S-a îmbolnăvit pe fond de stres

Mai mult, vedeta a dezvăluit și sursa principală care a adus-o în fața acestei boli necruțătoare. Rona este conștientă de faptul că s-a consumat extrem de mult în trecut cu fel de fel de probleme personale, lucru care a adus-o în pragul cancerului în faza 4.

Rona Hartner, detalii despre încă o luptă cu cancerul: „Mi-au descoperit la plămâni o tumoare de cinci cm. Cele pe creier sunt șapte”

„Acest cancer l-am făcut pe fond de stres. La începutul anului, Dumnezeu îmi spunea: „Stai liniștită, nu te agita, nu te stresa”, ceea ce eu nu am făcut. M-am agitat peste măsură pentru situații din familie dificile, de dormit nu am dormit aproape deloc. Luam câte 2-3 somnifere care mi-au dat peste cap corpul, pentru că am vrut să fac eu totul.

Deci sfatul meu este să încercați să va odihniți, altfel poți claca cu totul”, a mai mai spus Rona Hartner pentru sursa citată.

Vezi și Rona Hartner, încă o tragedie în plină luptă cu cancerul. Artista este în doliu: „A închis ochișorii și a plecat”

Citește și:

Alina Laufer, noi mărturii despre cumplitul accident prin care a trecut întreaga familie: ”Pot să rezum la un singur cuvânt, șocant”

Nasrin Ameri și-a botezat băiețelul. Cristi Borcea și Valentina Pelinel au fost nași, alături de fiul lor cel mare. Ce ținute au purtat