După un mariaj eșuat și mulți ani de singurătate, Rona Harter și-a găsit din nou fericirea. Ea trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste  cu un Dj și dorește în curând să îmbrace și rochia de mireasă, fiind convinsă că actualul ei partener este sufletul ei pereche.  Cel care i-a furat inima Ronei este de naţionalitate franceză-siliciană și a insistat ceva vreme ca Rona să-i răspundă afirmativ la marea întrebare. Rona Hartner a dat vestea în direct, în platoul unei emisiuni TV de la Pro TV. „Mă mărit”, a anunțat aceasta entuziasmată.

Citește și: Meghan Markle, însărcinată cu gemeni? Oamenii sunt convinși că nu mai există nicio îndoială. Iar motivul este uluitor

A făcut marele anunț într-o emisiune TV

Bărbatul alături de care va merge la altar este DJ HMJ, iar Rona susține că muzica este cea care i-a unit. . „Ne-a unit muzica, ne-au unit şi alte lucruri, dar înainte de toate, este foarte caritabil şi ajută oamenii nevoiaşi, aşa cum fac şi eu. În ziua în care am recuperat o femeie de origine africană de pe stradă şi ne-am ocupat de ea şi i-am dat casă şi tot ce trebuia, mi-am zis că băiatului acesta îi spun DA. Se ruga de mine de vreo 3-4 luni de zile să-i spun -DA- şi l-am refuzat spunându-i că nu ştiu cum e”, a dezvăluit Rona Hartner la Pro TV.

 

 Citește și: