Anunțul cu privire la căsătorie a fost dat de Rona pe rețelele de socializare, care a postat și o fotografie în care poate fi văzută rochia sa de mireasă atipică, una cu motive tradiționale din zona Maramureșului.

 

View this post on Instagram

 

#just #married #luizawillems #viaviticola #Elena’shomedelivery

A post shared by Rona Hartner (@hartnerrona) on

Pe cap, mireasa a putrat o coroniță de flori. Ea și iubitul ei și-au unit destinele pe plajă, pe coasta de Azur.

La petrecere, cei doi au avut 100 – 150 de invitați, iar nași au fost un cuplu din Franța. Tortul cu șase etaje a fost făcut de o maramureșancă venită special de la Londra pentru Rona.

 

View this post on Instagram

 

My wedding cake #Elena’s home delivery

A post shared by Rona Hartner (@hartnerrona) on

Deja cei doi au plecat în luna de miere, dar vor reveni în România pentru încă o petrecere de nuntă.

Rona Hartner trece printr-o perioadă și cu bune și cu rele. Bucuria de a deveni soție îi e umbrită de boala de care suferă, cancerul de colon. „În fiecare zi înot câte jumătate de oră. Am avut o perioadă grea, sunt la sfârșitul chimioterapiei. Am avut o perioadă grea pentru că am fost bolnavă, iar mie nu îmi place să fiu bolnavă”, declara ea recent.

Pe 25 februarie 2019, Rona Hartner a fost operată de cancer la colon la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. După două luni, artista a fost operată din nou în Franța și a urmat chimioterapie.

Vezi și Rona Hartner se luptă cu cancerul, dar asta nu o împiedică să se mărite. Detalii despre cununia religioasă și cea civilă. Unde face nunta

Citește și: