La două luni după operația prin care a trecut, Rona Hartner trece din nou prin clipe dificile. Medicii i-au dat o veste cruntă. Artista suferă de cancer de colon, însă rămâne optimistă că toată această perioadă dificilă va trece curând.

Cunoscuta artistă a plecat de urgență în Franța, după ce medicul care a operat-o în România a anunțat-o că biopsia arată că tumoarea de pe colon era malignă. Ea urmează ca luni să fie din nou operată.

 

„Mi s-a detectat din cauza unei ocluzii intestinale un cancer pe colon, care era pitit foarte bine. Domnul doctor nu a ezitat și a tăiat acea stenoză, cancer, în fine, a trimis-o la analizat și am primit veștile după trei săptămâni și era într-adevăr cancer, era malignă. Am plecat la un oncolog în Franța. Oncologul mi-a spus că nu mai e nicio zi de așteptat  că trebuie  să fac citostatice de prevenție timp de șase luni. De fapt, lângă această tumoare cancerigenă, mai erau încă cinci. Cele cinci ganglioanele care erau exterioare tumorei inițiale pompau celule maligne în tot corpul. Eu credeam că sunt în faza 1 sau 2, dar sunt deja în faza trei a cancerului.  Nu mai am de așteptat nicio secundă. Luni voi fi operată din nou ca să-mi pună un cateter sub piele să încep foarte repede primele ședințe de citostatice. (…). Nu mi-e frică de citostatice, le fac din două în două săptămâni. (…)Acum ca să nu recidiveze următorii cinci ani și să nu se instaleze metastază în trebuie să fac această chimioterapie preventivă, pentru ca toate celulele canceroase să fie radicate. E cea mai simplă chimioterapie, fără efecte averse. Nu-mi pierd părul și nu slăbesc, mi-aș fi dorit eu să slăbesc un pic, dar nu slăbesc” , a declarat Rona Hartner, în cadrul emisunii Răi Da Buni, prezentate de Mihai Morar, la Antena Stars.