Invitată în platoul unei emisiuni de la Antena Stars, Rona Hartner a vorbit despre experiența relevatoare pe care a trăit-o în momentul în care se afla la un pas de moarte, în vremea când se lupta cu cancerul.

Se împlinește un an de când Rona Harner anunța că a învins cancerul de colon și că începe o viață nouă. Dar drumul până aici nu a fost deloc simplu. Totul s-a schimbat în inima și în mintea actriței, mărturisește ea.

Cancerul i-a schimbat viața total, iar vedeta a mărturisit că pe tot parcursul momentelor critice L-a simțit lângă ea pe Dumnezeu, care nu a părăsit-o niciodată.

”După ce am fost operată, într-o zi m-am trezit și pur și simplu îl țineam de mână pe Dumnezeu. Am simțit prezența lui Iisus.

La un moment dat, era să mor din cauza tratamentului, pentru nu suportam prea bine chimioterapia. Era foarte toxic tratamentul. În acel moment, l-am auzit pe Iisus întrebându-mă: ”Și dacă nu vreau să te vindec?”,a declarat vedeta.

La aproape un an de când s-a declarat vindecată, artista se simte mai bine ca niciodată și a învățat să aprecieze mai mult viața.

”M-am abandonat încă o dată lui Dumnezeu. A trecut un an de când am terminat chimioterapia. Doctorul meu mi-a spus că marea investigare va fi în trei ani. Nu are sens să-mi facă prea multe, dar mă vede din șase în șase luni. Nu îmi face investigații invazive, pentru că a zis că sunt foarte bine. Am început să apreciez mai mult viața”,a mai spus Rona Hartner.

Vezi și Rona Hartner s-a căsătorit! A purtat o rochie de mireasă cu totul atipică!

Citește și:

Îl recunoști? Acum e plin de mușchi și tatuaje, dar iată-l pe vremea când habar n-avea că va deveni un cântăreț celebru

Sânziana Buruiană a născut în urmă cu câteva minute: „A luat nota 10 la naștere”