Rona Hartner a uimit pe toată lumea când a anunțat că divorțează de Herve după doar un an și jumătate de căsnicie. Deși a fost alpturi de ea în cele mai grele momente din viața ei, actrița a dezvăluit acum motivul divorțului.

Povestea de iubire dintre Rona Hartner și soțul ei, Herve, a început în urmă cu trei ani, iar căsătoria dintre ei a avut loc în toamna anului 2019, după ce vedeta a învins cancerul. În toată acea perioadă, bărbatul i-a fost alături și a sprijinit-o necondiționat.

Deși a mărturisit în repetate rânduri că își dorește un copil alături de soțul ei, se pare că relația lor s-a deteriorat între timp, și în cele din urmă au decis să meargă pe drumuri separe și au semnat actele de divorț, dar vedeta se pare că suferă cumplit.

„Am plâns pentru că m-am uitat în urmă. Când divorțați sau trebuie să schimbați ceva în viață, nu picați în acea problemă de a vă uita în urmă și să retrăiți trecutul. Trecutul nu mai poate fi schimbat. Astăzi este astăzi și dacă încercăm să schimbăm trecutul, e ca și când încercăm să prindem vântul.

Dumnezeu cunoaște inimile și știe intențiile profunde ale tuturor. Misiunea noastră este de a suporta, dar unde este misiunea și unde este orgoliul? Eu vreau să le vorbesc acestor femei, că poate Dumnezeu nu le cheamă să ducă această luptă.”, a spus Rona Hartner.

Pe canalul ei de YouTube, Rona Hartner a dat de înțeles că Herve ar fi fost cel care a greșit în mariaj de s-a ajuns la divorț, însă fără să ofere mai multe detalii, menționând că va trăi doar prezentul și se va bucura de oamenii din viața ei.

„Eu sunt o luptătoare. Pe primul soț nu mi-a părut rău că am divorțat, de cel de-a doilea nu îmi pare rău că divorțez. Anumite chestii nu le puteam trăi, nu erau pentru mine și nu am să dau niciodată detalii pentru că eroare este umană. Eu sunt datoare să iert și să fiu fericită cu Dumnezeu azi.”, a mai spus vedeta.

Citește și:

Motivul pentru care Anca Neacșu de la A.S.I.A a dispărut din lumina reflectoarelor: „Am vrut să îi protejez pe ai mei”

Fiica Biancăi Drăgușanu e bolnavă: ”Nu știu ce să mai fac”