Rona Hartner trece, din nou, printr-o mare cumpănă, după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar în stadiul 4. Artista este cunoscută ca fiind o persoană energică, veselă și întotdeauna cu zâmbetul pe buze, însă această veste pare că a dărâmat-o complet. De parcă nu ar fi fost de ajuns, recent Rona Hartner a anunțat că este în doliu, după ce cățelușa sa iubită a fost răpusă de boală.

Rona Hartner, încă un necaz

Într-un live pe Facebook, Rona Hartner a anunțat că patrupedul care îi mai alina suferința s-a stins din viață, din cauza unei boli. Artista este de părere că animăluțul a empatizat cu tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă și nu a mai rezistat.

„Poate s-a empatizat cu tot ce s-a întâmplat. Câinele meu era bolnav în opt luni, dar nu mi-am dat seama. A murit și câinele.

Am făcut și parastas pentru cățelușa mea. Am zis: ce trebuie să fac acum? Să am încredere în Dumnezeu!”, a mărturisit Rona Hartner în live-ul de pe Facebook. În ciuda celor întâmplate, artista încearcă să-și păstreze încrederea. Dar e greu. Din ce în ce mai greu.

rona-hartnerSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Acum două săptămâni aveam 50 de ani, acum am 185…”

Rona Hartner recunoaște că boala a schimbat-o complet și simte că a îmbătrânit peste noapte. Cu toate astea, artista speră ca Dumnezeu să mai facă o minune.

„A venit pe un fond de stres foarte mare, foarte puternic. Am și dorința asta mare să fac ceva, dar nu mai pot. Acum două săptămâni aveam 50 de ani, acum am 185. Când trebuie să fac orice mișcare, îmi ia ca unui om de 185 de ani. Eu am vrut să am o vârstă avansată, dar nu acum, nu tot anul ăsta. Voiam în timp să apară vârsta avansată.

M-am trezit de pe o zi pe alta cu această vârstă. Prietenii mei au fost atât de panicați… Le-am zis să se roage în primul rând și să mă ajute să mai fac ultimul album, dar vreau să scriu și o carte. Dar cum să te concentrezi când ești diminuat? Sinceră să fiu, am corpul de 50 de ani și tonusul de 185 de ani”, a mărturisit Rona Hartner.

Rona Hartner are metastaze la creier: „Eu nu mai câștig niciun ban”

„Acuma, eu nu mai câștig niciun ban. Toate au dispărut, toate proiectele, contractele. A dispărut totul. Eu trebuie să stau acasă să am încredere în Dumnezeu.

Stau acasă cuminte și, printre altele, aveam și eu un câine mic, cu care mai schimbam amarul, nu mai am câinele mic. A plecat sâmbătă.

Câinele mic era foarte bolnav și nu mi-am dat seama. Câinuțul a plecat cu multă liniște în suflet. A închis ochișorii și a plecat. Am încercat să plâng doar de două ori.

Eu știu că a plecat la bine, că nu voia să îmi stea mie în cale. A vrut să plece. De azi de dimineață, cuvântul care îmi vine în suflet e libertate. Ce Dumnezeu vrea este să nu supun nimic analizării mele cerebrale. Ăăă, uite, Dumnezeu dacă îmi iubea câinele nu-l chema. Nu am analizări din astea prostești. De ce să am astfel de analizări?”, a completat Rona Hartner, încercând să se împace cu cele întâmplate.

Vezi și Rona Hartner, detalii despre încă o luptă cu cancerul: „Mi-au descoperit la plămâni o tumoare de cinci cm. Cele pe creier sunt șapte”

Citește și:

Cum o crește Oana Roman pe Isa. Nu-i spune niciodată ”nu-i voie”! Cum procedează în loc

Horia Brenciu și fiul adoptiv, videoclip emoționant pentru melodia „Tată”: „O experiență care ne-a marcat”