Rona Hartner a vorbit despre prețul pe care a trebuit să-l plătească de-a lungul timpului pentru aspectul său fizic. Vedeta, stabilită de câțiva ani în Franța, a povestit că a fost curtată mereu de fel de fel de bărbații, unii chiar din domeniul ei și din anumite poziții cheie, doar pentru majoritatea o vedeau a fi un „trofeu”, bun de aruncat ulterior.

„Pe mine, frumusețea m-a ajutat, dar m-a și încurcat. Am avut și castinguri de film, în Franța, pe care le-am pierdut, tocmai pentru că eram prea frumoasă.

Pot să cred că mulți bărbați care m-au curtat o făceau numai pentru frumusețe, că păream un trofeu agățat de mâna lor.

Au fost foarte multe persoane care s-au dat la mine. Frumusețea poate fi un atu, dar poate fi și un handicap.

Când reprezinți un sex-simbol, nu te întreba de ce toată lumea se dă la tine. Iar dacă nu mai ești sex-simbol, iubitul te poate părăsi, nu concepe că nu mai ești frumoasă.

O femeie poate să arate într-o zi de 20 de ani, în alta, de 100 de ani, din cauza unor probleme. Femeia este ca valurile mării, se schimbă în permanență.

Frumusețea a fost și un handicap, mulți bărbați au încercat să mă aibă în pat numai pentru că eram frumoasă, decorativă”, a declarat Rona Hartner, conform impact.

Rona Hartner (Photo by Jerome De Perlinghi/Corbis via Getty Images)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 21

„Am fost hărțuită de diferiți regizori”

Nu demult, mai multe actrițe din România au scos la iveală faptul că acest domeniu nu este deloc unul ușor, întrucât regizorii abuzează adesea de putea lor și hărțuiesc sexual actrițele. Același lucru s-a întâmplat și în cazul ei, povestește Rona, care spune că va scrie o carte unde va relata pe îndelete traumele prin care a trecut.

„Da, am fost hărțuită de diferiți regizori, am fost și agresată de un regizor, vreau să scriu și o carte despre lucrurile acestea. Nu ca să mă victimizez, ci ca să arăt care a fost drumul spre iertare.

Raportul pe care îl am eu cu violența e ca și cum o mașină cu care mergi liniștit este lovită brusc în trafic. Cred că este important, ca atunci când avem o problemă de genul acesta, să învățăm să iertăm”, a mai declarat actrița, pentru sursa citată.

Ce spune despre operațiile estetice

Chiar dacă timpul a trecut și a lăsat urme inclusiv pe chipul ei, Rona Hartner spune că nu va apela niciodată la operațiile estetice. Vedeta consideră ridurile ca fiind firești, iar singurele trucuri la care apelează sunt sportul și alimentația sănătoasă.

„Sunt total împotriva operațiilor estetice, pentru că este ca și cum vrei să ascunzi mizeria sub preș. Eu dacă fac sport fac pentru sănătate, dau kilogramele jos tot pentru sănătate. Operațiile estetice mi se par o agresiune a corpului, deci, nu mi-aș face.

De ce să fac operații, anestezii? Ca să ce? Ca să-mi dispară un rid de pe frunte?

N-am nicio injecție cu acid hialuronic pe față, n-am făcut în viața mea. Când faci în fiecare dimineață o oră de adorație și de rugăciune, în tăcere, din momentul acela începi să întinerești.

Când știi că toate problemele tale le suporți cu Dumnezeu, seninătatea aia se vede pe chip. Și, așa, pari mai tânăr, chiar dacă în suflet simți că ai 50 de ani. Desigur, poți să simți și un pic de oboseală.”, a mai dezvăluit aceasta.

”Sigur mă voi căsători!”

La 50 de ani, actrița nu exclude o nouă căsătorie, și asta pentru că, recunoaște ea, îi plac nunțile.

Într-un interviu acordat Click!, zilele trecute, când a împlinit 50 de ani, actrița a mărturisit că nu are pe cineva în prezent, dar nu exclude ideea nunei noi căsătorii: „Nu am întâlnit un bărbat deocamdată în viața mea, dar nu sunt închisă unei idei, unei propuneri într-o zi!

Trebuie să se întâmple într-adevăr un miracol ca să mă mai căsătoresc o dată dar sigur mă voi căsători și așa îmi plac petrecerile, deci nu are sens să nu mă căsătoresc că și așa vreau să o fac lată!”.

Rona Hartner, bilanț de 50 de ani

În urmă cu 6 zile, când a sărbătorit alături de prieteni ziua de naștere, Rona Hartner a făcut și un bilanț al celor trăite până la această vârstă:

”Hopaaaa 50 de ani si niste concluzii

Am învățat în acești ani o grămadă de lucruri minunate și îmi dau seama ca aventura de a trai este atât de importanta

Si ca oricât ai vrea sa faci ca vremea sa treacă mai repede de fapt pentru multe in viață iti trebuie timp …

Multe chestii pe care le-am învățat sunt atât de surprinzătoare chiar și pentru mine încât am sa vi le enumăr pur și simplu

Am invatat sa montez și sa demontez un home studio fără ajutorul nimanui.

Am invatat sa compun 120 de piese fără sa fi facut conservatorul dar sub inspirație divina .

Am învățat ca oamenii care te iubesc te repara dar ca Isus te iubește exact așa cum ești .

Am invatat ca în casatorie nu exista idealuri ci doar realitate și ca atunci când nu se poate trai mai bine fugi

Am învățat ca binecuvântarea este foarte puternica și ca în fiecare zi trebuie sa ne binecuvântăm copiii și familia dar și dușmanii .

Am invatat sa gatesc japonez și senegalez …și câte ceva franceza – mai am de învațăt sa fac deserturi .

Am invatat sa pictez dar am realizat ca stiam deja fiindca pictura este ritm si muzica

Am invatat ca ceramica exact ca si omul are nevoie de desert si post … altfel nu poate intra in cuptot ca sa devina ceva

Am invatat sa scriu scenarii cărți și texte muzicale , sa scriu proiecte sa scriu site uri, sa scriu mesaje care ating sufletul

Am invatat ca cel mai bine este la 50 de ani sa pari de 47 decat de 20 ca sa nu rada lumea de tine

Am invatat ca buturuga mică răstoarnă carul mare și ca chiar dacă ești venită dintr-o familie liniștită asta nu înseamnă ca nu poți ataca pe cei care te calomniază politic … uneori surprizele vin de la persoanele cele mai ne-semnificative

Am învățat ca fiecare abandon este pentru ca tu sa înțelegi ca nu esti niciodată singur, ci ca Dumnezeu este cu tine

Am învățat ca milostivirea lui Dumnezeu este un Ocean și ca oricât ai crezut ca ai greșit El te iartă și el te vede pur ca în prima zi

Am invatat sa trăiesc în exil și în străinătate și ca dacă nu ajungi sa iubești oamenii pe care ii întâlnești acolo, practic nu te poți integra și nu te poți adapta niciodată

Am invatat sa nu fiu rasista ,dar sa accept ca oricine mă poate și surprinde și decepționa și ca nu exista ideal uman.

Am învățat ca exista multe tari și Concepții despre viață diferite și ca este frumos sa vizitezi aceasta lume creată de Dumnezeu ca sa te poți minuna de icoana frumuseții lui Dumnezeu în natura .

Am aflat ca dacă chiar cauți înțelepciunea s-ar putea sa o găsești

Am aflat și ca am ceva defecte la care am o viață de lucrat … și ca în fiecare zi trebuie sa știm dacă am greșit sau nu .

Am câștigat premiile pe care le doream dar …

Am aflat ca cel mai mare pericol poate fi chiar gloria și reușita … și ca atunci când ești sus iti poți pierde și libertatea si reperele .

Am aflat și experimentat pe propria piele ca falsele chestii ca horoscoapele și numerologiile și cristale și pietre și alte bazaconii te formateaza și te mint și te duc înspre o lume nebuloasa fără nici un fundament și ca este periculos sa te aventurezi – fiindcă unde este minciuna este și moartea .

Am aflat ca cei mai buni prieteni pot fi și cei mai mari dușmani fiindcă iti cunosc punctul sensibil

Am aflat ca îmi place tăcerea, reculegerea liniștea și ca acum este 5 dimineață și îmi place aceasta ora fiindcă pot sa va scriu în liniște

Am aflat ca adevarata poziție verticala în viață este accea de a învața, și ca dacă ești în continua cautare s-ar putea sa îmbătrânești mai greu

Am aflat ca dacă te minunezi și dacă razi nu faci riduri .

Am aflat ca dacă te închini ajungi sa porți o lumina cu tine oriunde și nici nu știi unde ea va ajunge .

Am invatat sa fiu și manager și Cantareata și Producator și sa Inteleg ca în aceasta meserie tu crezi în tine în primul rând, pe urma te aștepți sa creada si ceilalți .

Am învățat ca dacă aștepți sa fii înțeles sau acompaniat în visele tale s-ar putea sa stai pe peronul unei gări părăsite toată viață .

Am invatat sa joc teatru – dar numai dacă nu îl joc în viață de zi cu zi – ca în viață trebuie sa fi adevărat și sa poți analiza ce ți se întâmplă și sa poți reda totul cu adevăr pe scena .

Am fost numita regina rromilor de unii, dar știu ca datorita filmelor mele multi învață acum românește

Am înțeles în viață ca poți reuși cu mult talent sau cu multe jocuri de culise ….dar când Reușești doar din talent ai cea mai mare satisfacție și bucurie pe care nimeni nu ți-o poate lua .

Am înțeles ca chiar dacă sunt nerăbdătoare și foarte grabita …pentru toate în viață exista un timp …și ca timpul acela nu este în mana mea ci a lui Dumnezeu

Am înțeles fraza părinților mei – 10 % talent 90 % sudoare … și am fost ok cu asta

Am înțeles de asemenea ca a fi artist este o chemare nu o meserie ,nici o cariera .

Am fost și sus și jos …

Dar am aflat ca oricât de jos ai fi cu un singur cuvânt a lui Dumnezeu o iei de la capăt și El iti deschide o usa acolo unde nimeni nu desenase una fiindcă viață cu El este excepțională supra-naturala și extraordinara …. Așa ca mă las sa fiu surprinsă în continuare .

Am foat aleasa sa fiu mama si inca incerc sa invat da fiu o adevărată mama

In 50 de ani am iubit am urat am iertat am crezut și am fost acolo unde viață m-a adus

Am lucrat cu mii de artiști

Am vizitat 100 de tari

Lansat 35 de filme

Castigat 7 premii internationale

Am lansat discuri create de mine integral Si albume cu artisti differiti

Am descoperit artiști și am lansat tineri de succes

Am scris o carte deja și mai scriu acum autobiografia mea romanțată în romana .

Am trecut pe langa o boala grea și am scos-o la capăt. Aleluia, fiindcă Dumnezeu din cer cu Mana lui sfântă a vrut sa mă scoată de acolo .

Am lansat trenduri și s-au facut picturi cu mine poze și benzi desenate, am inspirat și am fost inspirata .

Cu o melodie am vindecat o persoana de depresie si a făcut o experiență mistica în care l-a întâlnit pe Hristos și poate multe alte persoane au fost vindecate si emoționate .

Imi place bilantul … e ok

Mai am multe de înțeles, dar acum am ochii și urechile deschise și vreau sa înțeleg și cred ca asta contează cel mai mult

Tot sfintenia am sa o caut in urmatorii ani, asa, ca sa nu traiesc degeaba .Fiindcă atunci cand oamenii vad cate ceva din tine Dumnezeu te vede si te aproba cu totul si asta iti schimba si perspectiva si viata.

Vezi și Rona Hartner, obiceiul zilnic de la care nu se abate de când a învins cancerul: ”Trebuie, în fiecare dimineață, când ne trezim, să…”

Citește și:

Justin Bieber a fost hărțuit sexual în mod repetat când era doar un copil

Theo Rose și Anghel Damian, surprinși la mall. Sarcina de 6 luni și hainele solistei au atras toate privirile