Vestea tristă a revenirii cancerului a lovit din nou viața artistei Rona Hartner. Într-un interviu emoționant pentru Antena Stars, vedeta a mărturisit că a fost diagnosticată cu cancer în faza patru, cu metastaze, o veste care a venit ca un șoc pentru ea.

„A apărut un cancer în faza patru, din nou, pe fond de stres sigur și mă lupt cu el. Acum aștept rezultatele de la biopsie și o să fac ce am de făcut.

Nu simt nimic fizic, în sensul că este obositor să ai un cancer în corp, deci da am o stare de oboseală permanentă. Am un suflu foarte scurt și nu prea reușesc să respir destul de bine ca să pot să cânt la capacitate, dar o să încerc. Dacă văd că nu o să mă descurc, o să anulez spectacolele pe o perioadă și le reiau după ce îmi revin”, a mărturisit Rona Hartner pentru sursa citată.

Cum a descoperit

Artista a dezvăluit că a început să tușească continuu în ultimele două luni și a căutat ajutor medical în Franța. Cu toate acestea, niciun doctor nu i-a dat un diagnostic clar, astfel că a revenit în România, unde un pneumolog a descoperit o pneumonie atipică. După investigații amănunțite, diagnosticul dureros a fost pus: cancer în faza patru cu metastaze. Asta, la doi ani după ce vedeta a învins cancerul.

„Practic de două luni tușeam continuu. Am fost să văd foarte mulți doctori în Franța, care nu mi-au găsit niciun diagnostic. Și atunci m-am dus în România la un pneumolog român, foarte bun, care m-a auzit o singură dată tușind și m-a trimis imediat la radiografie. Mi-a zis că s-a găsit o pneumonie atipică și mi-a zis doctora că, după părerea ei, este ceva mult mai grav”, a povestit artista, greu și încontinuu încercată în ultimii ani.

A învins Rona Hartner cancerul? Ce rezultate au ieșit la ultimele analize

Recunosc că pe moment am plâns”

Chiar dacă, iată, din nou duce o luptă dificilă, Rona Hartner rămâne puternică și hotărâtă să facă tot posibilul pentru a înfrunta boala. Cu susținerea familiei, a prietenilor și a fanilor, speră să depășească această perioadă dificilă și să revină la activitățile care o fac fericită.

rona si fata ei, acum de 15 aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

„M-am dus în Franța și am început să fac niște investigații și pe 12 iulie mi-a picat diagnosticul, pentru că cine caută găsește. Diagnosticul spunea pur și simplu că am cancer în faza patru, deja este cu metastaze.

Recunosc că pe moment am plâns, pentru că nu m-am așteptat la asta. A fost un șoc, dar mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubește și că dacă această boală a ajuns la mine iarăși este pentru că prima dată nu a fost tratată bine, pentru că a fost… și oricum e altă boală. (…) M-am epuizat anul ăsta mult prea mult”, a mai spus vedeta.

În ciuda diagnosticului tragic, Rona Hartner rămâne un exemplu de curaj și voință în fața provocărilor vieții.

Vezi și Rona Hartner povestește despre momentul când s-a aflat la un pas de moarte: „L-am auzit pe Iisus întrebându-mă…”

Citește și:

Prințul George a împlinit 10 ani. Fotografie adorabilă cu viitorul rege, care seamănă tot mai mult cu tatăl său

Jamie Foxx, primul mesaj după problemele grave de sănătate. „Am fost în iad şi m-am întors”. Actorul e de nerecunoscut