Rona Hartner l-a făcut cu greu pe Herve Camilleri să semneze actele la notar. Dj-ul francez nu ar mai fi vrut să semneze actele de divorț, chiar dacă între cei doi nu mai era cale de întors.

“Am semnat, în sfârșit, actele de divorț. Herve nu mai voia să semneze. În ziua semnăturii, pe 17 septembrie, a zis că, de fapt, nu a vrut niciodată să divorțeze. Am rămas eu aceea care voia să divorțeze.

Asta este, cred că am făcut bine chestia asta. Noi doi am fost foarte fericiți, nu a fost cinema, însă când a fost rău ,a fost atât de rău, încât a depășit tot ce se putea.

Când trebuia să semnăm, el nu a mai vrut. Ne-am prins toți la final. Până la urmă a semnat cu lacrimi în ochi, apoi mi-a dat un buchet de flori și o scrisoare de dragoste”, a declarat Rona Hartner, la emisiunea “Exclusiv VIP”, difuzată de Prima TV.

Am încercat două luni să ne împăcăm”

Divorțul celor doi a bătut pasul pe loc două luni, pentru că Rona și fostul ei soț au încercat să mai ofere o șansă poveștii lor de dragoste. Din păcate, toate încercările de împăcare au fost însă sortite eșecului.

“Noi am încercat să ne împăcam, am vorbit foarte mult, de două luni tot vorbim. Însă eu nu mai pot să trăiesc momentele alea ciudate, chiar dacă îmi doresc să le trăiesc pe alea bune. Prefer să rămân divorțată”, a mai spus Rona Hartner, care pe parcursul relației sale cu Herve s-a luptat și cu cancerul.

Vezi și Abia au anunțat divorțul și deja au făcut și partajul. Rona Hartner: „A plecat cu tot ce vrut de la mine”. De fapt de ce s-au despărțit

Citește și:

Selena Gomez este de nerecunoscut după ce a pierdut lupta cu greutatea

Secretul siluetei soției lui Ilie Năstase. Nu degeaba arată așa la 46 de ani! Dar ea măcar recunoaște