Herve i-a fost alături actriței în cele mai grele momente din viața ei, în lupta cu cancerul și s-au căsătorit în toamna anului 2019. Cei doi păreau extrem de fericiţi împreună, însă după trei ani pvoestea lor de iubire a ajuns la final. Artista nu a dorit să facă prea multe declaraţii despre motivele care i-au făcut să ia această hotărâre, însă a explicat că aşa a fost cel mai bine pentru amândoi.

Mai mult, actrița și cântăreața, stabilită în Franța, a mărturisit că ea și Herve au rămas în relații foarte bune și sunt în continuare prietenni.

„Nu o să vă spun nimic despre Herve. Nu vreau să dau declarații despre ce s-a întâmplat. Nu mai locuim împreună. Eu am rămas în casa mea, care era pe numele meu. Nu am făcut Paștele împreună. Cred că noi am avut o misiune și cred că Dumnezeu ne voia puțin mai puternici. Suntem separați. Am rămas prieteni. E mai bine așa”, a spus Rona în emisiunea de la Pro TV.

Hervé Camilleri este un DJ francez-sicilian, patronul firmei Monsieur Herve Camilleri, care acordă sprijin animalelor. Debutul relaţiei cu Rona a coincis cu aflarea diagnosticului, însă bărbatul n-a dat bir cu fugiţii, ci i-a stat alături Ronei: ”El m-a văzut pe jumătate moartă la spital. M-a văzut cu chimioterapie. M-a văzut aproape paralizând în casă de la efectele secundare. M-a văzut de trei ori la un pas de moarte. A stat lângă mine şi nu m-a văzut deloc vedetă, nu m-a văzut star, nu m-a văzut machiată. M-a văzut praf. M-a iubit şi m-ar fi făcut să mă simt frumoasă orice aş fi păţit din cauza acestei boli. El m-a făcut să mă simt totuşi o prinţesă şi o femeie frumoasă”, spunea Rona despre soțul ei.

La fel ca soția lui, celebrul DJ a mai fost căsătorit o dată. Artistul locuiește în Franța, țară în care s-a stabilit Rona Hartner de multă vreme.

Rona Hartner s-a vindecat de cancerSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

“Eu simţeam de ceva vreme o apă­sare, simţeam că aceşti zece ani de singurătate îmi ajun­seseră, că vocaţia de a trăi în celibat nu era de mine. Herve este divorţat tot de zece ani şi, de ase­me­nea, extrem de mă­cinat de sin­gu­ră­ta­te. Amândoi ne-am rugat să ne scoată pronia în cale un to­varăş de drum, fără să ştim că, de fapt, Dumnezeu ne ascultase de mult rugile şi ne adusese deja unul lângă celălalt. Nu a fost dragoste la prima vedere din partea mea. După câte am îndurat, acest lucru nu mi s-ar mai putea întâmpla vreo­dată. Aşadar, în ceea ce mă priveşte, am rămas cu totul uimită când el mi-a arătat ce muzică creează şi mi-am dat seama ce bine ne potrivim artistic. La Herve a stat cu totul altfel treaba. După acea noapte mu­zicală, el mi-a spus direct că mă iu­beşte şi că ar vrea să ne căsătorim. Eu m-am spe­riat niţel şi, evident, am încercat să-l liniştesc. Am fost con­vinsă că era doar o flamă artistică”, spunea Rona.

Citește și:

Tudor Chirilă și Florin Piersic Jr., într-un film alături de Samuel L.Jackson și Michael Keaton

Fiul Zinei Dumitrescu, dator vândut la azilul din Ghermănești unde aceasta s-a stins. Nici lucrurile nu i le-a luat, la ani de la moartea acesteia