„Istoricul cuplu” format de Al Bano și Romina Power continuă să le dea emoții  faniilor lor din întreaga lume. Cei doi au început să colaboreze din nou și apar împreună la evenimente. Așa s-a întâmplat și miercuri, la Hamburg,  unde au participat la o conferință de presă pentru promovarea albumului lor „Magic Reunion-Live”, iar ulterior au fost protagoniștii unei ședințe foto la târgul de Crăciun.

Romina_Power si Al_BanoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: Jennifer Lopez, primul Crăciun cu noul iubit. Tu ai împodobi bradul încălțată așa?

Romina Power și Al Bano se poartă ca doi îndrăgostiți

În ciuda faptului că mariajul lor s-a finalizat de mulți ani, cei doi au în continuare gesturi tandre unul cu celălalt și se poartă în continuare ca niște îndrăgostiți, deși sunt implicați în alte relații. Cu toate acestea , prin comportamentul lor le dau faniilor speranțe că cei doi vor forma, la un moment dat, un cuplu și în viața personală ci nu doar pe scenă. La târgul de Crăciun, Al Bano și Romina s-au fotografiat ținând în brațe inimioare din turtă dulce, pe care scrie „Te iubesc”.

Pe Al Bano și pe Romina  îi leagă o căsnicie de 29 de ani, în urma căreia au avut 4 copii, din care mai trăiesc doar trei. Însă, Romina a reușit să uimească pe toată lumea după ce a dezvăluit recent că încă mai are sentimente pentru cel care i-a fost soț și că acesta a fost bărbatul vieții ei. „Al Bano? Mă iubeşte încă. Şi eu îl mai iubesc pe el”! , a spus aceasta în emisiunea italiană „Verissimo”, potrivit Il Giornale.

Citește și: