Drept urmare, Romina Power a lansat un mesaj disperat în care își roagă fanii să o contacteze dacă văd pe cineva care seamănă cu fiica ei. Apoi a postat mai multe imagini cu fiica ei, întrebându-se unde este.

„Noiembrie este luna în care Ylenia s-a născut. A fost dată dispărută în SUA, în ianuarie 1994. Avea 23 de ani. Nu mi-am pierdut niciodată speranța că o voi îmbrățișa din nou. Știu că trebuie să se fi schimbat de atunci, dar, dacă cineva recunoaște o femeie ce seamănă cu această fată, vă rog să mă contactați. Vă mulțumesc și vă rog să distribuiți, dacă puteți”, a scris Romina Power pe Instagram.

Ylenia CarrisiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Ylenia Carrisi, fiica celebrului cântăreț italian Al Bano și a Rominei Power, era cel mai mare dintre copiii cuplulu și anul acesta ar fi împlinit 49 de ani. „Ylenia mea, unde ești”, Ylenia Carissi a dispărut în 1994 în SUA”, a mai scris artista.

 

Ylenia Carissi a fost declarată oficial moartă în 2014

Pe 6 ianuarie 1994, Ylenia a dispărut misterios, fiind văzută pentru ultima dată în Cartierul Francez din New Orleans. A fost intens căutată de părinţi, poliţie şi întreaga lume, însă nu a fost găsită. Al Bano, adunând toate informaţiile, a ajuns la concluzia că Ylenia s-a aruncat în Mississippi. Concluzia la care a ajuns Al Bano s-a bazat pe mărturia unui bărbat, ce a declarat poliţiei că, pe 6 ianuarie, a văzut o fată blondă aruncându-se de pe pod, strigând: „Ok, eu aparţin apei!”.

„În această frază am recunoscut-o pe fata mea. De mică spunea asta, când se scufunda în mare”, a declarat Al Bano.

Cu toate acestea, Romina a continuat să creadă că fiica lor trăieşte.

Numeroase ipoteze cu privire la dispariția Yleniei au fost lansate pe parcursul anilor. În iunie 2011, o publicație din Germania scria că Ylenia Carrisi a fost descoperită într-o mănăstire din SUA. Autorităţile din New Orleans i-ar fi confirmat identitatea în 2012, precizând însă că aceasta nu vrea să părăsească mănăstirea din Phoenix, Arizona, dar Al Bano a negat informația. Drept urmare,  în decembrie 2014, Ylenia Carrisi a fost declarată moartă în mod oficial.

Anul trecut, Al Bano a vorbit și el despre dispariția fiicei lui, mărturisind că mama lui a fost cea care i-a dat puterea să treacă peste tragedia fiicei lui.

„Mama mea este o războinică care a fost sursa noastră de fericire. Ea împreună cu Dumnezeu mi-au dat putere să trec peste tragedia fiicei mele, Ylenia’, a declarat Albano, într-un interviu pentru famigliacristiana.it.

De altfel, Al Bano a mărturisit că la câteva zile după dispariția Yleniei, el și mama lui s-au dus la Vatican, unde s-au întâlnit cu Papa Ioan Paul al II-lea. „Ne-am trezit la 6 dimineața, iar la 7 am avut o întâlnire cu Papa în capela lui privată, unde a făcut o rugăciune. S-a întâmplat ceva foarte ciudat. Înainte să plecăm de acasă, fiica mea, Cristel, care avea atunci 9 ani, a început să vomite. Apoi, imediat și-a revenit. Am considerat asta ca un semn, ca și cum acea suferință a fost o eliberare de ceva rău. În fața Papei, am citit un pasaj din Evanghelie și am tremurat ca o frunză. A fost o întâlnire minunată, cathartică „, a mai mărturisit Al Bano.  Această tragedie a dus și la destrămarea mariajului dintre Al Bano și Romina Power, care se acuzau reciproc pentru dispariția sfâșietoare a fiicei lor.

Citește și: