„La mulți ani, iubirea mea, oriunde ai fi”, a scris Romina, alături de o poză cu ea și fiica ei, postată pe 29 noiembrie, când ar fi trebuit să fie ziua ei. Romina și Al Bano încă sunt chinuiți de dispariția fetei, iar îndrăgita cântăreață  în fiecare an îi transmite mesaje fiicei ei, sperând și acum că aceasta ar mai fi în viață.

„Doar iubirea e adevărată, Ylenia”, a scris Romin anul trecut, iar în urmă cu doi ani a postat un mesaj și mai sfâșietor:  „Fiica mea, minunată și veselă. Astăzi e ziua ta și mereu ne vom aminti. Cele mai frumoase urări, iubirea mea, oriunde ai fi”.

romina si fiica eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ylenia a dispărut fără urmă în 1993

Al Bano și Romina Power au fost distruși în 1993, când fiica lor cea mare, care plecase în New Orleans, SUA, a dispărut fără urmă la doar 23 de ani. De atunci, tânăra a fost de negăsit, deşi autorităţile şi părinţii ei au făcut eforturi uriașe pentru a afla ce s-a întâmplat cu ea. Timp de 20 de ani au apărut tot felul de zvonuri privind dispariția ei, care nu au dus însă niciodată nicăieri. S-a spus chiar că ar fi fost răpită de traficanţii de droguri sau că s-ar fi călugărit. Ultima ipoteză,  care a fost anchetată de autorități, a fost că Ylenia Carrisi a fost ucisă de un criminal în serie, Keith Hunter Jesperson, cunoscut sub numele de „ Happy Face Killer”, însă testele ADN au exclus și această ipoteză.

Romina și Al Bano au fost distruși de durere

Anul trecut, Al Bano a vorbit și el despre dispariția fiicei lui, mărturisind că mama lui a fost cea care i-a dat puterea să treacă peste tragedia fiicei lui.

„Mama mea este o războinică care a fost sursa noastră de fericire. Ea împreună cu Dumnezeu mi-au dat putere să trec peste tragedia fiicei mele, Ylenia”, a declarat Albano, într-un interviu pentru famigliacristiana.it.

De altfel, Al Bano a mărturisit că la câteva zile după dispariția Yleniei, el și mama lui s-au dus la Vatican, unde s-au întâlnit cu Papa Ioan Paul al II-lea. „Ne-am trezit la 6 dimineața, iar la 7 am avut o întâlnire cu Papa în capela lui privată, unde a făcut o rugăciune. S-a întâmplat ceva foarte ciudat. Înainte să plecăm de acasă, fiica mea, Cristel, care avea atunci 9 ani, a început să vomite. Apoi, imediat și-a revenit. Am considerat asta ca un semn, ca și cum acea suferință a fost o eliberare de ceva rău. În fața Papei, am citit un pasaj din Evanghelie și am tremurat ca o frunză. A fost o întâlnire minunată, cathartică „, a mai mărturisit Al Bano.  Această tragedie a dus și la destrămarea mariajului dintre Al Bano și Romina Power, care se acuzau reciproc pentru dispariția sfâșietoare a fiicei lor.

Citește și: