Recent, Antena 1 a făcut publică lista cu noii concurenți de la „America Express”, reality-show ce a ajuns deja la sezonul cu numărul 6. Printre vedetele care vor participa se numără și actorul de comedie Romică Țociu, alături de fiul său, Cătălin. Însă, în ciuda faimei sale, puțini români știu câte ceva despre copiii actorului, Cătălin și Daria.

Ei bine, cu ocazia începerii noului sezon din „America Express”, se pare că acest lucru urmează să se schimbe! Cel puțin când vine vorba despre Cătălin Țociu.

Conform Click!, acesta se declară un pasionat de gastronomie, afirmând că a moștenit talentul culinar de la tatăl său.

Tânărul este deja căsătorit și are o familie. E tatăl a doi copii, un băiat și o fată.

tanarul-are-26-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Cu ce se ocupa cei doi copii ai lui Romică Țociu, Daria și Cătălin

Ei bine, în timp ce Cătălin Țociu este complet dedicat familiei sale și visului de a deveni bucătar și de a deține propria lui afacere, sora lui mai mică, Daria, a început să își urmeze deja propriile vise. În vârstă de doar 19 ani, tânăra visează să devină o actriță la fel de cunoscută precum tatăl ei.

Fiica lui Romică Țociu merge la cursuri de teatru încă de la vârsta de 7 ani și a primit deja mai multe roluri pe scena de teatru.

Cine sunt concurenții America Express 2024

Antena 1 a anunțat concurenții America Express 2024 care au acceptat să plece în marea aventură din Columbia, Ecuador și Argentina. Nume surpriză și sezonul acesta!

9 perechi de vedete sunt gata să pornească pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Citește și:

Irina Nicolae, secrete despre fiica ei și a lui Marius Vizer. De ce nu îi arată niciodată chipul

Mădălin Ionescu, motivul pentru care a slăbit 12 kilograme. Cu ce probleme de sănătate se confruntă prezentatorul