Actorul a făcut dezvăluiri neștiute până acum despre relația pe care o are cu Nicoleta, cea care îi este alături de mai bine de 27 de ani.

Romică Țociu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Nicoleta, soția lui, de peste 27 de ani. Cei doi au împreună doi copii, pe Cătălin, de 25 de ani, și pe Daria, de 19 ani. Actorul s-a cunoscut cu femeia vieții lui pe vremea când avea doar 21 de ani, iar de atunci sunt de nedespărțit. Iar meritul este al Nicoletei, admite el.

A înșelat- și își asumă: ”Cât de nebun sunt câteodată”

Ca mulți actori, Romică Țociu a avut destule scăpări de-a lungul timpului. Actorul recunoaște că și-a înșelat soția, și nu o dată, însă își asumă greșelile făcute până la capăt. Cu toate acestea, Nicoleta, soția lui, l-a iertat mereu și a fost înțelegătoare.

Întrebat în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, dacă o merită pe soția lui, el a răspuns sincer că uneori are impresia că nu.

Acesta a mărturisit că datorită ei, căsnicia lor a durat atât de mult și rezistat încercărilor vieții. Actorul povestește că mereu Nicoleta a fost cea care a ținut familia legată și a fost echilibrul de care era atât de mare nevoie.

”Câteodată am impresia că nu (o merit – n. red.), pentru că Nicoleta este cea care nu numai că a pus ordine… de câte ori stricam zidul, venea și îl construia la loc.

Cred că a fost și va fi toată viața jumătatea mea mai bună. Ea a știut să concerteze între copii, cariera mea, familie, micile mele scăpări, de care nu m-am dezis, pentru că numai bărbații proști insistă în chestii de genul ăsta, eu nu. Și mi le asum. Sunt un bărbat care mi-am asumat și viața și cariera și familie și toate lucrurile pe care le-am făcut.

Am o familie frumoasă, am niște copii de care sunt mândru, sunt tot ce am făcut eu mai bun în afară de meserie și balanța care a pus tot timpul acolo, când s-a dus în jos, a fost Nicoleta. Ea a ținut echilibrul familiei și vreau să îi mulțumesc pentru lucrul ăsta. Poate că n-aș fi reușit să fac atâtea lucruri dacă n-ar fi înțeles pentru că a reușit să înțeleagă cu adevărat ce vreau, ce pot, cât îmi iubesc familia și cât de nebun sunt câteodată’’, a declarat Romică Țociu.

Mai mult, acesta a recunoscut că e tată și în afara căsătoriei, dar a dat de înțeles că pe soția lui nu îl deranjează, câtă vreme e trup și suflet pentru familie. Și este, spune el, el petrcând timp de calitate inclusiv cu nepoții lui, pentru că, la vârsta de 60 de ani, este și bunic.

Soția lui, diagnosticată cu cancer

Actorul a povestit și despre momentele dramatice pe care le-a trăit: cancerul cu care soția s-a luptat.

Romică Țociu a povestit despre momentul în care a aflat, în 2016, diagnosticul soției sale, Nicoleta Țociu: cancer la sân.

„În momentul acela, nu a mai contat nimic. Toate planurile dispar. Nimic nu mai este organic, încerci să te aduni și să începi să înveți cum să reacționezi. Ea e totul pentru copiii mei.

A fost prima dată în viață când am rămas fără replică. Eu am avut mereu replici. Nu am știut cum să reacționez. Nu mai fusesem pus într-o situație limită.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că lucrurile sunt bune. Nu avea cum să i se întâmple ei, pentru că e un suflet minunat.”, a povestit Romică Țociu, cu câteva lacrimi în ochi.

Actorul a povestit că a ales să se comporte cu soția lui ca și când aceasta nu era bolnavă și la fel și-a încurajat și copiii să procedeze.

Vezi și Nepotul lui Romică Țociu a înghițit două bile magnetice: ”A fost o operație foarte grea”. Cum se simte micuțul în prezent

Citește și:

De ce Patrizia Paglieri i-a ascuns fiului ei faptul că tatăl lui e viu: „Când auzi acest lucru…” Cum a aflat tânărul că bărbatul trăiește și ce s-a întâmplat apoi

Cristina Cioran și iubitul, pregătiți să devină iar părinți: ”Da, deja lucrăm!”. Cum rămâne cu nunta