Fericire mare în familia lui Romică Țociu.  Fiul lui, Cătălin, a devenit, ieri, tătic de băiețel.  Logodnica sa, Ligia, a adus pe lume ieri după-amiază, un copil sănătos, la Spitalul Universitar din București.

„Bine ai venit pe lume, Philip Ioan Tociu!!! Îți doresc să fii sănătos, fericit și iubit și să îi faci mândri de tine pe părinții tăi, Ligia și Cătălin, dar mai ales pe celebrul tău bunic, îndrăgitul actor Romica Tociu, de azi proaspăt bunic!!! Romica și Nico, sa va traiasca nepotelul și sa vina cât mai repede frățiorii și surioarele!!!

„Și surpriză, și împlinire. Surpriză, pentru că nu mă gândeam să vină așa de curând un nepoțel, aveam alte planuri.  Împlinire, pentru că vine încă cineva în familia noastră pe care o să-l iubim, pe care abia îl așteptăm, care o să aibă multe mătuși și mulți unchi, bunici, străbunici”, ne-a declarat Romică, într-un interviu, la scurt timp după ce a aflat vestea.

„Vrei să îţi spun sincer? Încă nu sunt pregătit. Încă îmi caut vorbele, încă îmi caut starea… Bucuria mi-am găsit-o pentru că e cu adevărat o bucurie să devii bunic. E adevărat că m-a luat prin surprindere veste asta. Am primit-o în picioare, după aceea m-am aşezat jos. Am băut o sticluţă de… primisem de la nişte prieteni o palincă mai deosebită, nici nu ştiu când am pus pahar cu pahar. Îţi dai seama că întâi a discutat cu mama ei şi au repetat, şi-au căutat cuvintele. Sincer să fiu, asta nu este o veste pe care o primeşti în fiecare zi. (…) Degeaba mi-ar plăcea mie , dacă nu era un pic pe sufletul Nicoletei, iar apropierea aia ne-a dat linişte nouă pentru că e foarte interesant să ştii că copilul tău este într-o relaţie frumoasă, într-o relaţie care are perspectivă. Cred că sunt vreo trei, patru ani împreună. Locuiesc împreună, locuiesc şi la noi, locuiesc şi la ei. Şi Daria a primit vestea că va fi mătuşă, nici ea nu ştie cum se procedează, cert este că a spus că o va iubi şi că îi va lua cele mai frumoase haine”, mai spunea Romică Ţociu într-o emisiune tv.

 

Citește și: