Oana Lis și-a recuperat verigheta, după ce o amanetase pentru a face rost de bani: „Au căutat-o două săptămâni la topitorie…”

În emisiune la Denise Rifai, Romică Țociu a declarat că nu poate uita gestul fostului edil al Capitalei și a transmis public că dacă acesta are nevoie de ajutor îi va fi mereu alături.

„L-aș ajuta. L-aș ajuta cu cea mai mare plăcere și bucurie, pentru că a fost singurul primar din București care a ajutat artiștii. A fost singurul primar care, în momentul când m-a văzut pentru prima dată la Teatrul Constantin Tănase, am fost chemat de dumnealui la o masă, pentru că era o recepție. Și i-am spus că trebuie să ajung repede că stau în gazdă, stăteam în Rahova.

Am stat și la Gigi (Gheorghe Gheorghiu), îi mulțumesc, asta rămâne fratele meu toată viața, în momentele cele mai grele m-a ajutat. Și Lis m-a întrebat: păi nu ai casă? Nu. Mâine să vii la mine să vedem ce putem face. Și de atunci am casa în Popa Nan. Vreau să-i mulțumesc, să-i doresc sănătate, să-i spun că îl iubesc și dacă pot să ajut cu ceva, îl ajut cu mare bucurie.

A fost primul om care mi-a făcut prima bucurie când am ajuns în București.”, a declarat Romică Țociu.

Nu doar el a primit casă de la fostul primar, ci și colegul și prietnu său, Cornel Palade.

A dat case la artiști, dar acum Viorel Lis locuiește într-un apartament modest

Presa a contestat gestul lui Viorel Lis la vremea aceea, speculând că de fapt cumpăra susținerea artiștilor. Cert este că foarte mulți actori, cântăreți și jurnaliști au primit repartiții. Astăzi, Viorel Lis locuiește într-un apartament modest și are grave probleme de sănătate.

„Nu l-am ajutat în mandat, nu a cerut niciodată ajutorul. Nu am apucat să facem spectacole pentru el, pentru că el a stat foarte puțin la Primărie.

Niciodată nu ne-a cerut nimic. Crede-mă că nu a avut niciun avantaj. Lis a fost unul dintre cei mai buni primar și o să mai vină artiști pe aici și o să-ți confirme.”, a mai spus Romică Țociu în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

Cum și el are o vârstă, Romică Țociu a fost întrebat cum se vede la bătrânețe. Acesta a spus însă unde nu se vede: la azil, menționând că la câți bani a făcut în viață pentru copiii lui, aceasta e singura sa pretenție, să nu fie dus într-un astfel de loc. N-ar sta acolo nici dacă ar fi plin de femei și, ca fiu, nu-i înțelege pe cei care procedează astfel cu părinții lor.

Vezi și Romică Ţociu a devenit bunic pentru a doua oară în această dimineață

Citește și:

Primele imagini cu copiii lui Kate Middleton la înmormântarea reginei, străbunica lor. Prințesa Charlotte, îmbrăcată la fel ca mama ei

De ce Patrizia Paglieri i-a ascuns fiului ei faptul că tatăl lui e viu: „Când auzi acest lucru…” Cum a aflat tânărul că bărbatul trăiește și ce s-a întâmplat apoi