Performanță uluitoare pentru românul Adrian Stoica și cățelușa sa din rasa Border Collie, simpatica Hurricane. Cei doi au câștigat finala ediției din acest an a show-ului America’s Got Talent, care a avut loc miercuri seară (27 septembrie) și vor primi cec-ul în valoare de 1.000.000 de dolari, dar vor fi cap de afiș și în cadrul unui show din Las Vegas.

În timpul finalei, Stoica și Hurricane au oferit un spectacol pe cât de emoționant, pe atât de haios, pe melodia „Crazy Little Thing Called Love” a trupei Queen, la care a participat și jurata Sofia Vergara, după cum se vede în imaginile de mai jos.

„Dacă mai aveți nevoie de mine și altă dată pentru a face parte din numărul vostru, știți unde să mă găsiți”, a declarat Vergara după momentul impresionant. 

„A fost uimitor. Nu am mai văzut niciodată așa ceva”, a declarat Howie Mandel. 

 „Ce să nu-ți placă? Hurricane este adorabilă, cel mai inteligent câine pe care l-am văzut vreodată”, a spus Heidi Klum. 

adrian-stoica-romanii-au-talent-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Călătoria noastră de la America’s Got Talent este incredibilă. Nu căutăm perfecţiunea. Ci ne place ceea ce facem împreună. Atunci când am aflat că suntem în finală am ajuns acasă şi am aflat că Rory, câinele meu cel mai mare, a murit. A murit la zece zile după semifinală. Ea fusese mentorul lui Hurricane.

Erau ca surorile. Hurricane m-a ajutat să depăşesc momentele dificile. Îmi cunoaşte emoţiile. După ce a murit Rory am realizat că viaţa este scurtă şi că trebuie să îţi urmezi visele. Iar visul nostru este acela de a face un musical cu căţei. Iar America’s Got Talent este şansa noastră de a ne îndeplini acest vis”, a declarat românul despre participarea la talent show, potrivit Paginademedia.ro.

După succesul fabulos din America, Adrian a avut o intervenție și pe contul lui de Facebook: „Atunci când visele devin realitate. Mulțumesc, Hurricane. În memoria iubitei mele Rory”, a scris Adrian. „Am reușit, Hurricane, am fost încoronați câștigători la Amerca’s Got Talent, incredibil! Vă mulțumim tuturor petru dragoste și pentru sprijin”, a mai transmis Adrian în social media.

Adrian Stoica a participat la „iUmor” și la „Românii au talent”

Adrian Stoica s-a prezentat prima dată în faţa publicului român la show-ul iUmor (Antena 1), în februarie 2020. Mihai Bendeac, care pe atunci era în juriu, a avut ochii în lacrimi. Apoi, Adrian şi-a încercat norocul şi la Românii au talent (Pro TV), unde a concurat în 2022, însă nu a câştigat.

„Suntem Adrian Stoica şi Hurricane, venim din Torino (Italia). Ea este căţeluşa mea, mai are încă opt fraţi şi surori. Hurricane este foarte sociabilă, îi plac oamenii, copiii, pizza, orice. În spectacolele pe care le facem nu folosim mâncare, nu o facem pentru a primi biscuiţi, ci din plăcere”, a declarat acesta în prezentarea de la „Românii au talent 2022”, mai scrie Paginademedia.ro.

„Mi se pare că ai punctat foarte bine toate abilităţile, şi ale tale, şi ale ei. Ai reuşit să faci spectacol în 3 minute, ceea ce este mare lucru”, i-a spus, la vremea aceea, Andi Moisescu, unul dintre jurații de la „Românii au talent”.

Cine e Adrian Stoica, câștigătorul „America’s Got Talent”

Adrian Stoica are 45 de ani, s-a născut la Brașov, dar locuiește de mai mulți ani în Italia. A urmat școala de dresaj, s-a perfecționat în permanență și a devenit responsabil, la nivel național, în Italia, de sportul disc dog. Totul în viața lui se învârte în jurul câinilor. Ei sunt colegii lui, familia, prietenii. 

Adrian Stoica este fost campion mondial şi european de disc dog. O altă mare satisfacție este proiectul teatral cu câini. Rolul principal îl au câinii, rolul secundar îl au oamenii. 

A fost un proiect care s-a născut pentru persoanele cu deficiențe de auz. Ca ei să poată merge la teatru și să înțeleagă ce se întâmplă pe scenă. A fost ceva inedit în Europa, e singurul care face asta.