A fost una dintre cele mai apreciate fotomodele din România, iar acum la 56 de ani arată spectaculos. Romanița s-a pozat în costum de baie și a făcut publică imaginea pe rețelele de socializare, iar fanii au rămas uimiți. Ar putea și acum să urce pe podium.

Are 56 de ani, dar se simte extraordinar în pielea ei. Și are de ce. Romanița Iovan și-a păstrat frumusețea naturală și se mândrește cu un corp superb. Îndrăgitul designer se află zilele acestea pe plajele însorite din Grecia, unde se relaxează alături de partenerul ei de viață, Iulian Gogan. Ea postează în fiecare zi imagini de acolo, iar când a publicat imaginea cu ea în costum de baie, fanii au înroșit butonul de like și au lăudat-o pentru felul în care se menține.

“Superbă, ca întotdeauna!”, “Sexi”, “Arăți fabulos”, “Arăți foarte bine”, au fost doar câteva dintre comentariile urmăritorilor săi.

Romanița este într-o formă de zile de mari și aceasta dovedește încă o dată că vârsta e doar o cifră. Aceasta apare doar în ținute elegante, în care arată fabulos, reușind să le dea doamnelor adevărate lecții de stil.

r iovanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Celebrei creatoare de modă îi merge din plin, atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu avocatul Iulian Gogan, mai mic cu 11 ani decât ea. Deși relația lor nu a fost văzută ca având prea multe șanse, iată că cei doi sunt de mai mulți ani împreună. Chiar vedeta admite că nici ea nu a dat prea multe șanse relației.

Citește și: Fiul Romaniței și a lui Adrian Iovan a împlinit 15 ani și s-a transformat într-una dolescent fermecător și inteligent

„Eu mă mir, cum se miră și el, și cum se miră o grămadă de oameni care nu au dat șanse acestei relații, unde personajul masculin e mult mai tânăr decât personajul feminin, adică eu.

La noi chiar a funcționat. Nici nu știu dacă am mers pe o rețetă, nici eu nu am dat șanse acestei relații, poate că nici el. Oricum, nu vreau să mă căsătoresc, și nici el. Dar am mers pe încredere. Maturitatea mea i-a dat și lui ceva, odată cu trecerea timpului s-a maturizat și el. Știți cum e, bărbații sunt mai copii decât femeile. Eu poate am luat din energia lui”, spunea Romanița Iovan.

”I-am spus: „Dacă va veni momentul în care vei simți că îți va plăcea o femeie, zi-mi și ne despărțim cu zâmbetul pe buze. Și eu voi face la fel. Îți recunosc în față că voi face la fel. Deci nu vom trăi în compromis nici două zile“. Nu suntem legați de niciun act, nu ne leagă decât o relație frumoasă, iubirea și o prietenie bazată și pe respect. Este bărbatul cu care am stat cel mai mult, până acum. Probabil că vârsta maturității a contat”, completa ea.

Citește și:

E oficial! Vedeta Pro TV rămâne fără emisiune din toamnă!

Decizie șoc în scandalul Oana Mizil – Marian Vanghelie! Declarațiile ei dau peste cap tot ce se știa