Romanița Iovan a oferit și primele detalii legat de pasul pe care l-a făcut cu Iulian Gogan, care este mai tânăr cu 12 ani. Cei doi s-au logodit în mare secret și nici măcar familiile lor nu le-au fost alături la eveniment.

De ce? Vedeta a mărturisit la Antena Stars că a luat această decizie pentru a cununa mai multe cupluri. Pentru a face acest lucru, trebuia ca ei, la rândul lor, să fie căsătoriți sau măcar logodiți. Sigur, exista această dorință, de a oficializa cumva relația, și din partea lor. Dar nu și-au dorit să transforme asta într-un eveniment public.

”Am cununat până acum două cupluri, am botezat foarte mulți copii. Am cununat două cupluri și, cum există un obicei ca atunci când ești în situația să devii naș de cununie, perechea de nași trebuie să fie căsătorită sau măcar logodită.

Și atunci, de aici a pornit dorința noastră de a face lucrurile foarte bine din punct de vedere al relației noastre cu Dumnezeu, dar și din punct de vedere al relației noastre.

Pe deoparte, așa mi-am dorit eu dintotdeauna, să mă duc la Mânăstirea Ghighiu, acolo unde și pe vremea aceea încă mai era în viață Măicuța Lavrenția, și pe lângă faptul că i l-am prezentat pe Iulian așa – era ca un Duhovnic al meu și îmi plăcea să spun în fața ei și bucuriile, și să mi le expun, și necazurile, mai ales necazurile că așa ajungi la biserică sau la o mânăstire, în momentul în care ai probleme.

Nu uit să mă duc la mănăstire atunci când am și bucurii. Și așa am început, pe deoparte. L-a cunoscut pe Iulian și pe de altă parte, în biserica, cu un preot, am reușit să fim normali din punct de vedere al unor nași de cununie. E o chestie normală.

Nu, nu ne-am invitat familiile. Am fost numai noi doi.”, a declarat Romanița Iovan.

Romanița Iovan, detalii din relația de cuplu

Are o relație longevivă și toată lumea se întreabă cum reușește, fiind mai tot timpul în lumina reflectoarelor, în această lume pestriță a vedetelor nestatornice. Romanița Iovan a mărturisit că nu a făcut nimic special pentru a menține relația atât de mult timp.

Vedeta susține că dacă există iubire și respect, relația devine din ce în ce mai serioasă, iar sentimentele sunt speciale.

”După părerea mea, nu există un secret și nu se repetă sentimentele pe care le au oamenii unul față de celălalt. Ele sunt unice și fiecare în sufletul lui simte dragoste, simte iubire, simte prietenie, simte ură, simte respect sau sentimente speciale care contează în relațiile interumane.

Deci, nu mi se pare că este un secret al meu și cred că sunt o mulțime de oameni care se iubesc, o mulțime de oameni care se respectă și nu mă simt cu nimic mai deosebită față de ceilalți.”, a declarat Romanița Iovan.

Amintim că Romanița Iovan a fost căsătorită cu pilotul Adrian Iovan. Cei doi au spus ”da” în iunie 2003 şi au avut împreună un băieţel, Adrian Albert. Mariajul nu a durat, Adrian Iovan şi Romaniţa Iovan ajungând la divorţ.

Vezi și Romanița Iovan face dezvăluiri: ”Am pierdut sarcina. Ar fi trebuit să fie fetiță”

Citește și:

Asta înseamnă „body positivity”! O celebră solistă și-a arătat toate imperfecțiunile la plajă. Unii își dau ochii peste cap când văd pozele astea

Cine este Jocelyn Wildenstein, supranumită „femeia-pisică”, și de ce a ajuns să arate așa