Aceasta a mărturisit că și-a dorit să aibă mai mulți copii, însă lucrurile nu s-au întâmplat așa cum ar fi vrut ea. ”Din păcate, am pierdut sarcina. Ar fi trebuit să fie fetiță”, a declarat Romanița Iovan, mamă a unui băiat adolescent.

Romanița Iovan, fost model, creatoare de modă și femeie de afaceri, este mama unui băiat, Albert, rezultat din mariajul cu pilotul Adrian Iovan. Ca tatăl său, adolescentul are adrenalina în sânge și la 14 ani este pilot de raliu. Adrian Iovan, fostul soț al Romaniței, și-a pierdut viața în tragedia aviatică din Munții Apuseni, în 2014.

De mulți ani, Romanița Iovan are o relație cu avocatul Iulian Gogan, care este cu 11 ani mai mic decât ea. Aceasta a mărtursit că și-a dorit foarte mult să aibă un copil și cu actualul său partener de viață, însă a pierdut sarcina.

„Mi-am dorit, pentru că se și întâmplase, la un moment dat. Din păcate, am pierdut sarcina. Ar fi trebuit să fie fetiță, ziceam noi”, a declarat ea. Din fericire, trauma nu le-a schimbat relația, ba chiar le-a întărit-o.

”N-a turmentat cu nimic relația noastră. Lucrurile au mers firesc, suntem doi oameni maturi. Ce ne dorim este să fie echilibru între noi, să ne iubim. Asta e important, restul nu mai contează”, a declarat Romanița Iovan, conform spynews.ro.

Creatoarea de modă a mai pierdut o sarcină și pe vremea când era căsătorită cu pilotul Adrian Iovan, însă imediat după aceea a rămas din nou gravidă, aducându-l pe lume pe fiul lor, Albert.

„Am aflat pe 1 octombrie și s-a întâmplat (n.r. să piardă sarcina) pe 5 octombrie, așa cred. Foarte repede. Am rămas însărcinată după aceea cu Albert în ianuarie. Tot în octombrie am născut. Divinitatea mi-a dat o bucurie peste aproape exact un an”, a explicat Romanița Iovan.

Vezi și Ce face Romanița Iovan la 7 ani de la moartea pilotului Adrian Iovan