Superba creatoare de modă a dezvăluit că a aflat de acest truc de la o femeie de 80 de ani, care nu-și arăta deloc vârsta și nimeni nu-i dădea mai mult de 55 de ani.

”Un truc pe care îl folosesc este carafa cu apă în care pui un ban de argint sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt şi laşi aşa peste noapte. A doua zi bei toată apa aia, 750 ml, pe stomacul gol. Argintul purifică apa, busuiocul are şi el un rol. E povestea unei doamne de 80 de ani care arăta de 55 şi făcea asta”, a dezvăluit Romanița la Pro TV.

Romanița Iovan arată senzațional la 54 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Citește și:  Cum e Andreea Bălan ca mamă și care e filozofia ei de viață: ”Eu nu cred în destin”

Romanița Iovan face o mie de abdomene pe zi

Romanița Iovan mărturisește însă că nu este nici mare gurmandă, iar în ultimii ani a cam eliminat din dieta ei zilnică carnea și dulciurile, iar zilnic face o mie de abdomene.

“Mănânc mai mult legume, fructe şi peşte. Îmi iau zahărul din fructe. Nu mănânc foarte des dulciuri şi nu sunt o gurmandă. Meniul meu este compus dimineaţa din seminţe de in, de floarea soarelui, cu lapte de cocos, de ovăz sau de orez. Viciul meu este cafeaua, la ibric, cu caimac, fără zahăr. E un ritual, sunt obsedată să pun în ceşcuţe. Nu beau alcool şi nu fumez, dar cafeaua o ador. Fac şi sport, dar acasă. În jumătate de oră fac o mie de abdomene, câteva exerciţii cu braţele şi câteva cu picioarele şi nu exagerez! Nu este foarte greu dacă respiri”, a adăugat vedeta.

Citește și: