Weekend-ul acesta, pe 16 și 17 ianuarie, dar și pe 20 și 21 ianuarie, bucureștenii sunt așteptați să fie alături de favoriții lor în lupta pentru titlul de erou național. Jurații Românii au talent, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, sunt gata de un show incredibil, nerăbdători să-i urmărească pe cei care își vor demonstra talentul și pregătiți să-i aleagă pe cei mai buni, pe care îi vor trimite în etapa următoare a competiției.

Dacă e adevărat ce se spune și anul întreg va fi așa cum îl începi, atunci eu abia aștept să mă bucur de selecția noului val de talente din București, pentru cel de-al șaselea sezon Românii au talent.”, a spus Andi Moisescu.

Nimic nu aduce o mai mare satisfacție profesională decât combinația de succes și de plăcere. Ne place la nebunie ce facem ca jurați și… avem succes în fiecare an, se știe. Asta vine la pachet cu diversitatea talentelor de pe scenă și a emoțiilor trăite de noi toți, dar și de public. Abia aștept să văd cu ce ne mai confruntăm și distrăm la preselecțiile de la București. Îndrăzniți să ne uimiți, oricare vă e talentul sau veniți să vă susțineți eroii!”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Talente și talentați, suntem aici! Cercul se închide frumos. În toamnă, am plecat din București prin toată țara, acum ne întoarcem la linia de start. În acest weekend, dar și pe 20 și 21 ianuarie, au loc preselecțiile cu juriul Românii au talent, în București. După o călătorie fabuloasă, ne întoarcem în mijlocul vulcanului. Lista celor care vor ajunge în edițiile televizate se va definitiva aici, în capitală! Vă așteptăm cu inimile, răbdarea și zâmbetele deschise. Aveți încredere în voi, în noi și în toți cei ce vă vor cunoaște! Gândiți-vă că o astfel de decizie vă poate schimba viața în bine pentru totdeauna. Fiți siguri că o parte din anonimii de azi vor avea, curând, mii de fani. Credeți în voi și în șansa pe care v-a dat-o destinul!„, a spus Andra.

Ce este interesant pentru mine la acest show este că am descoperit oameni care cred despre ei că sunt talentați, justificat sau nu, într-un domeniu sau altul, dar cu toții produc spectacol! Vă invit pe toți să îi vedeți și să îi susțineți!”, a completat Florin Călinescu.

Bucureștenii sunt așteptați în acest weekend și săptămâna viitoare să fie alături de juriul Românii au talent și de gazdele emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș, pentru a urmări și susține noii pretendenți la titlul de cel mai talentat român. Preselecțiile vor avea loc sâmbătă și duminică, dar și pe 20 și 21 ianuarie, la Palatul Național al copiilor, de la ora 10:00 și de la ora 17:00.

În curând, va începe cel de-al șaselea sezon al celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii și un spectacol autentic desăvârșit, la PRO TV.
Credit foto: Pro Tv