După ce, timp de câteva luni, au străbătut țara în lung și-n lat pentru a găsi talentul autentic în toate formele sale, cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, împreună cu Smiley și Pavel Bartoș, sunt gata să le aducă telespectatorilor un spectacol memorabil.
Mii de oameni au venit la preselecții și s-au prezentat în fața juriului cu speranța că vor reuși să demonstreze că talentul lor merită să obțină 3 sau 4 de DA și să meargă în etapa urmăroare a competiției, dar numai câteva sute au impresionat. Momente incredibile de magie, contorsionism, canto, beatbox, dans, balet sau jonglerii, dresură de animale, stand-up comedy, pictură, iluzionism, construcții roboți, arte marțiale, bike trial, dar și multe altele vor putea fi urmărite de români în fiecare vineri.

Cu toate că foarte multe dintre momentele aduse pe scenă de concurenți i-au făcut pe Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu să se ridice în picioare și să aplaude, doar patru au reușit să-i determine pe jurați să apese butonul auriu și să-i trimită direct în semifinale. Momentele acestora au surprins, emoționat, i-au ținut pe toți cu sufletul la gură și au stârnit reacții extraordinare.

Credit foto: PRO TV

Pavel Bartoș și Smiley

Smiley a declarat despre noul sezon Românii au talent, care va începe mâine seară: “În primul rând, îl veți vedea pe Florin Călinescu la TV într-o formă de zile mari, într-un alt context decât cele în care l-ați văzut până acum. Pe noi ne veți vedea în toate formele posibile, așa cum v-am obișnuit. În plus, în ciuda faptului că suntem în cel de-al șaselea sezon și avem impresia că nu ne mai poate surprinde nimic, veți fi mai surprinși decât până acum.”
“În cel de-al șaselea sezon Românii au talent avem, înainte de toate, o nouă formulă a juriului, un juriu care este într-o formă maximă, niște prezentatori care încearcă să se autodepășească și, mai ales, diversitatea de talente și de naționalități care participă la acest show. Românii au toate motivele să fie alături de noi începând de mâine, în fiecare vineri, de la 20:30!”, a spus Pavel.

Credit foto: PRO TV