Monica și Gabriela Irimia au în continuare success cu trupa lor peste granite. Astfel, ele au susținut recent un concert într-un bar din Scoția, unde au observant, la un oment dat, doi polițiști.

Cei doi polițiști au urcat pe scena unde concertau româncele

Fetele îndrăznețe au strigat spre polițiști: „Hey cheeky boys”, spre deliciul publicului. Spectatorii au început imediat să-i încurajeze pe polițiști să urce pe scenă. Astfel, oamenii legii nu au vrut să strige distracția și au mers pe scenă unde s-au prefăcut că le arestează pe frumoasele romance în aplauzele publicului.

 

Isprava celor doi polițiști a fost foarte apreciată de fanii Cheeky Girls. Ba mai mult, poliția din Aberdeen a publicat imaginea și pe Twitter-ul său, pentru a demonstra că oamenii legii pot interacționa oricând cu comunitatea și oamenii ar trebui să aibă mai multă încredere în forțele de ordine.

„Monica și Gabriela au fost auzite în timp ce strigau “Hey cheeky boys!!” către doi polițiști care erau în trecere. Ofițerii au urcat prompți pe scenă și au luat situația sub control pentru a bucura mulțimea ”, au scris polițiștii din Aberdeen pe Twitter.

Citește și: