Mădălina Ghenea a participat, miercuri seara, la „World Influencers and Bloggers Awards”, un eveniment care a avut loc la Hotel Martinez și care a reunit toată crema influencerilor. Românca noastră a strălucit într-o rochie verde-smarald, semnată Zuhair Murad, și a luat și un premiu.

Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia, apariții fascinante la Cannes

Mădălina a accesorizat rochia cu diamante, cum îi stă bine unei dive, și cu sandale fine, argintii. Machiajul specific, care deja pare marcă înregistrată, ne-a convins, încă o dată, de asemănarea ei cu legendra Sophia Loren. De altfel, Mădălina a și interpretat rolul actriței italiene în pelicula „House of Gucci”.

madalina-ghenea-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Catrinel Menghia, o altă frumusețe autohtonă care a cucerit mapamondul, a început șederea la Cannes cu o ședință foto pentru prestigioasa publicație Vogue, ediția din China. Catrinel a publicat pe Instagram imagini de tip making-off și arată ca o adevărată divă. Vedeta apare înconjurată de o echipă numeroasă, care o aranjează din cap, până în picioare.

Festivalul de Film de la Cannes, ediția cu numărul 75, se desfăşoară în perioada 17-28 mai, fiind reluat după doi ani dificili, din cauza pandemiei. A fost anulat în 2020, iar anul trecut s-a mutat în iulie, când a fost ţinut sub protocoale stricte COVID.

Citește și: Mădălina Ghenea, poze rare cu fiica și mama, la piscină. Ce mare a crescut Charlotte!

Citește și: Fetița lui Catrinel Menghia a cucerit internetul. Cât de frumoasă este Caroline Leon