Mădălina Ghenea (35 de ani) este o obișnuită a Festivalului de Film de la Cannes, iar prezența ei pe covorul roșu este vânată de fotografi. Au și de ce, pentru că frumoasa actriță își etalează toate atuurile fizice în cele mai spectaculoase și decoltate rochii. Anul acesta, olteanca din Slatina a participat la premiera mondială, din 20 mai, a filmului „Killers of the Flower Moon”, în care joacă Robert de Niro și Leonardo DiCaprio. Acesta din urmă apare pe lista cuceririlor Mădălinei Ghenea, alături de alte nume celebre, precum Gerard Butler, Adrien Brody, Marco Borriello, Michael Fassebender etc.

În octombrie 2011, Mădălina Ghenea a fost surprinsă de paparazzi în compania celebrului actor Leonardo diCaprio. Cei doi făceau plajă la reşedinţa actorului din Sidney (Australia). În urma acelor fotografii, numele româncei a ajuns în presa din întreaga lume. Mădălina nu a recunoscut niciodată că ar fi avut o relaţie cu diCaprio, dar imaginile nu mai aveau nevoie de comentarii.

Pe covorul roșu, Mădălina a purtat o rochie ciocolatie, cu o despicătură îndrăzneață pe picior și cu multe asimetrii în partea de sus. Coafură lejeră, machiajul ei clasic, care îi pune ochii în valoare, accesorii minimaliste și unghii roșii. FOTOGRAFII: HEPTA / Instagram @ginachirila

Cannes – Killers Of The Flower Moon ScreeningSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Românce la Cannes. Gina Chirilă, ca o zeiță pe covorul roșu

Gina Chirilă (28 de ani) este o altă prezență românească la ediția cu numărul 76 a Festivalului de Film de la Cannes. Soția lui Bogdan Vlădău a arătat de ce este atât de bine cotată în lumea modei. A pășit cu atâta naturalețe și siguranță pe covorul roșu, de parcă ar fi fost covorul ei din sufragerie.

Îmbrăcată într-o spectaculoasă rochie albă, cambrată, care i-a pus în valoare silueta, Gina Chirilă a fost statuară. Să nu uităm că stilistul Maurice Munteanu a numit-o „cea mai frumoasă femeie din București„. A purtat mănuși elegante, sandale albastre și bijuterii prețioase. Coafura strânsă al spate i-a evidențiat pomeții ca de porțelan.

Gina Chirilă a participat, și ea, la premiera filmului „Killers of the Flower Moon”, regizat de Martin Scorsese, în care joacă Robert de Niro și Leonardo DiCaprio. Blondina și-a anunțat prietenii virtuali și a publicat o mulțime de imagini de la eveniment.

Citește și: Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău, despre partea întunecată a modelling-ului: avansuri, droguri, compromisuri: „Eram întinsă pe canapea și aveam sânge pe mână”

Citește și: Premiile Gopo 2023. Cele mai frumoase rochii de pe covorul roșu. Ce designeri au ales vedetele

Citește și: Catherine Zeta-Jones și fiica ei, încântătoare la Festivalul de Film de la Cannes. Tânăra de 20 de ani a purtat o rochie „curajoasă”

Citește și: VIDEO Iulia Vântur, ca o zeiță la Cannes! Dar stai să le vezi pe Mădălina Ghenea și pe Catrinel Menghia! 5 românce care au avut apariții de vis pe Croazetă