S-a întâmplat ca aceasta să fie angajata hotelului Chiltern Firehouse, unde Orlando Bloom era cazat. Viviana lucra la barul hotelului în care, în trecut, fuseseră cazați și David Cameron, Kate Moss, David Beckham and Simon Cowell.

La un moment dat, într-o seară când își terminase tura și se schimbase pentru a pleca acasă, românca a dat peste Orlando Bloom. Au stat de vorba puțin, după care actorul i-a propus să urce în camera lui, pentru a bea un pahar. Invitația lui a fost acceptată.

Orlando BloomSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Au consumat gin tonic și s-a ajuns repede la săruturi și contact intim. Numai că, a doua zi, de dimineață, în camera actorului, unde Viviana era întinsă, fără haine, pe pat, a intrat managerul hotelului. Orlando Bloom nu era acolo, el fiind plecat să acorde un interviu.

Acesta a întrebat-o, fără introducere, dacă era angajată a hotelui, iar tânăra de 23 de ani a răspuns afirmativ, menționând însă că era în timpul său liber. Chiar și așa, în scurt timp a primit un mesaj prin care era anunțată că i se terminase contractul.

Nu doar că a rămas fără job, însă modelul și actrița aspirantă, care studiase în Germania, a văzut cum, pe rând, i-au ”căzut” toate contractele. Într-un interviu acordat presei britanice, aceasta a declarat că idila cu Orlando Bloom i-a adus numai belele, pentru că nimeni nu mai voia să semneze cu ea. Asta, în timp ce el are o carieră înfloritoare.

N-a mai contat foarte mult nici faptul că, în final, Orlando Bloom s-a comportat ca un gentleman. A aflat despre întâmplare, a făcut rost de numărul ei de telefon de la foștii angajatori și a sunat-o pentru a vedea dacă e bine, în urma concedierii.

”Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat”, i-a spus actorul româncei.

Cât despre Viviana, care a copilărit în România, trăind apoi în Germania și Marea Britanie, aceasta pare să se fi reorientat către modelling. În prezent, acaesta prezintă lenjerie pentru femeile plinuțe, cu forme, fiind model XXL.

A avut momentul ei de glorie cu Orlando Bloom și a jucat rolul principal în filmul ”One Shot Left”, din 2017.

Vezi și Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit după o relație de trei ani! Anunțul a fost făcut de artistă

Citește și: