Jenny şi John Paulson au fost căsătoriţi timp de 21 de ani, dar în septembrie 2021 căsnicia lor a fost zdruncinată din temelii, după ce între ei a apărut amanta tinerică, de 33 de ani. Românca Jenny, fosta secretară omului de afaceri, care s-a îmbogăţit în timpul crizei financiare din 2008, exploatând căderea pieţei imobiliare, a aflat din ziare că soțul ei a băgat divorț în toamna anului trecut. Chiar de prima pagină a ziarului New York Post. Cei doi nu au semnat însă un contract prenupţial, așa că divorţul se anunţă a fi unul dintre cele mai scumpe din istoria SUA.

Mai nou, Jenny din Galați și-a dat soțul în judecată și îi cere cel puțin un miliard de dolari, acuzându-l că se dă „sărac” și că ar ascunde câteva miliarde de dolari în procesul de divorț, scrie Reuters.

În plângerea depusă joi la o instanță din New York, Jenny Paulson a reclamat că soțul ei a creat și a finanțat în secret trei trusturi pentru a se asigura că averea strânsă de-a lungul căsniciei de 22 de ani nu va fi împărțită în mod echitabil. „Doamna Paulson a fost o soție loială. Domnul Paulson a răsplătit devotamentul soției sale prin implementarea unui plan, pe o perioadă de nouă ani, pentru a izola bunurile dobândite în timpul căsătoriei și astfel de a restricționa accesul doamnei Paulson la ele,” se arată în plângere.

Jenny Zaharia Paulson (Galaţi) şi miliardarul american John Paulson sunt în divorț. Foto: HeptaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Averea fabuloasă pe care o au de împărțit soții Jenny și John Paulson 

Conform NY Post, soții Paulson nu au semnat un contract prenupțial, așa că partajul a devenit o misiune grea. Sunt disputate bijuteriile de 20 de milioane de dolari ale româncei Jenny Zaharia, un tablou de Van Gogh, de 45 de milioane $, un tablou de Monet, de 30 de milioane $ și mai multe opere de artă semnate de Cezanne, Degas și Turner. Românca originară din Galaţi, care a născut două fiice, pe Giselle şi Danielle, speră să câştige în instanţă jumătate din averea de 4,7 miliarde de dolari a soţului ei infidel. Conform NY Post, Paulson, unul dintre cei mai cunoscuți investitori de pe Wall Street, are în conturi 4,7 miliarde de dolari şi deţine un conac în New York, cumpărat în 2004 cu 14,7 milioane $, o proprietate în Southampton, de 41 milioane $, o casă în Aspen, achiziţionată în 2010 cu 24,5 milioane $ și casa de 110 milioane de dolari din Palm Beach, cu 9 dormitoare și 10 băi.

Cine este și cum arată amanta tinerică

Se pare că românca știa că este înșelată cu diverse tinerele, dar nu se aștepta ca soțul ei să își dorească și divorțul. Se pare însă că miliardarul a fost total orbit de superba amantă, nutriționista Alina de Almeida, în vârstă de 33 de ani, așa că își dorește libertatea. Nu a mai ținut cont că nu are contract prenupțial cu soția româncă, iar divorțul i-ar putea înjumătăți averea. Alina de Almeida are propria afacere în domeniul nutriţiei prin intermediul site-ului Effective Lifestyle, dar și-a restricționat contul peInstagram după scandalul amoros în care e implicată. Paulson s-a cuplat cu de Almeida în vara lui 2021 şi a fost văzut cu ea la vila familiei din Hamptons, apoi în apartamentul de lux din Olympic Tower, Manhattan.

Citește și: Cum arată la 48 de ani cea mai controversată amantă din istorie? Monica Lewinsky, strălucitoare pe covorul roșu

Citește și: Cine este și cum arată logodnica miliardarului Jeff Bezos?