Rodica Mandache și Mariana Mihuț, dive la Gala UNITER

În luna mai le admiram la Gala Premiilor GOPO, în București, iar zilele trecute au cucerit publicul la Bistrița, la o altă gală reprezentativă pentru actorii români. Rodica Mandache și Mariana Mihuț, ambele de aceeași vârstă, 79 de ani, au fost invitate speciale la Gala UNITER – ediția 30, care s-a desfășurat pe 4 iulie, la Palatul Culturii din Bistriţa. La fel ca la Gala Gopo, unde a purtat negru pe covorul roșu, și de această dată Mariana Mihuț, soția marelui Victor Rebengiuc, a ales să nu iasă în evidență datorită unor culori stridente. Nu avea însă cum să nu atragă atenția, căci întreaga ei prezență transmitea rafinament și eleganță. Mariana Mihuț a purtat o rochie neagră, cu umeri proeminenți și decolteu în formă de stea, cu mâneci lungi, care a mers perfect cu coafura, cu machiajul și cu ochelarii supradimensionați. A urcat pe scenă și a înmânat un premiu, în uralele tuturor.

Aceeași misiune a avut-o și colega ei de breaslă. Fabuloasa Rodica Mandache a îmbrăcat la Gala UNITER (Uniunea Teatrală din România) o rochie lungă, cu buline multicolore. Rujul aprins contrasta superb cu părul blond, coafat în stilu-i caracteristic, cu breton.

Fotografii Adi Bulboacă, Andrei Gîndac / Facebook / UNITERoficial

mariana-mihut-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Alături de doamnele cinematografiei românești au urcat pe scenă și alți actori pentru a înmâna diverse premii: Ioana Bugarin, Ada Milea, Mirela Oprişor, Marcel Iureş, Pavel Bartoş, Nicu Mihoc etc. Prezentatorii galei au fost Raluca Aprodu şi Emilian Oprea, actori ai Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti. De remarcat cât de frumoasă a fost Mirela Oprișor (Aspirina din serialul „Las Fierbinți”) în rochia lila, cambrată, accesorizată cu sandale aurii.

Aici, lista completă a câștigătorilor și a premiilor speciale

Citește și: Mariana Mihuț și Rodica Mandache, lecție de stil la 79 de ani! Actrițele au strălucit la Gopo 2022

Citește și: Povestea tumultuoasă de iubire dintre Valentin Uritescu și soția lui. A înșelat-o cu trei femei: „Între noi nu a existat pasiune”