În anul 2013, Robert Turcescu și Oana Sârbu (53 de ani) se despărțeau discret, după o relație de 10 ani, tocmai când toată lumea se aștepta să îi vadă la altar. Nu au oferit prea multe comentarii la acea vreme, iar imediat atenția a fost mutată asupra noii relații a jurnalistului, cu Oana Nuțu, cea care i-a devenit soție un an mai târziu, în 2014.

La fel de discret a fost Robert Turcescu și la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, atunci când moderatoarea l-a întrebat despre relația cu Oana Sârbu și despre un eventual refuz al solistei de a se căsători cu el. Turcescu a spus că nu au discutat niciodată despre căsătorie, așa că un refuz nu poate fi luat în calcul.

„E un capitol din viața mea despre care, din respect pentru soția mea, nu vreau să dau foarte multe detalii și de asemenea și din respect pentru Oana Sârbu. Cred că există părți în intimitatea oricărui individ care trebuie lăsate acolo unde sunt, uneori în uitare, alteori în rândul amintirilor plăcute sau mai puțin plăcute.

E mai bine așa pentru toată lumea. Nu e un refuz. Ca să îți răspund la întrebare, nu cred că ne-am pus problema (n.r. de căsătorie), dar e un capitol închis din viața mea și e bine să rămână așa”, a spus Robert Turcescu, la Kanal D.

Robert-Turcescu-si-Oana-NutuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Robert Turcescu are două fete din două căsnicii

Robert Turcescu și-a început cariera de jurnalist la 18 ani, iar la vârsta de 23 de ani era redactor-șef la Radio Total. Din anul 2003, a moderat talk show-ul “100% cu Robert Turcescu”, o emisiune care i-a adus un succes uriaș și premiul Asociației Profesioniștilor de Televiziune. În anul 2014, Robert Turcescu uimea o țară întreagă, dezvăluind că a fost locotonent-colonel sub acoperire.

Doi ani mai târziu a fost ales deputat în Parlamentul României, iar în prezent a revenit în lumea presei. În plan personal, Robert Turcescu se află la a doua căsătorie și are doi copii. Robert Turcescu s-a căsătorit cu Oana Nuțu în septembrie 2014 și au împreună o fiică, pe Vera, acum în vârstă de 7 ani. Din căsnicia cu Corina are tot fată, pe Ioana Taisia, de 21 de ani.

Citește și: Fiica lui Robert Turcescu, și frumoasă, și deșteaptă. Cum arată și cu ce se ocupă Ioana Taisia la 21 de ani

Citește și: Cum arată azi și cu ce se ocupă fiica lui Mugur Mihăescu: „O venerez pe maică-sa pentru felul în care a șlefuit-o”