Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, fostul om de televiziune a fost pus în fața unei situații delicate. El a comentat un episod care s-a consumat în urmă cu 9 ani, atunci când a atacat-o în termeni duri pe Nadia Comăneci.

Revoltat de faptul că Nadia Comăneci, un simbol al sportului românesc, a acceptat să facă reclamă la margarină, în urmă cu 9 ani, l-a făcut pe Robert Turcescu să emită un val de jigniri.

„Nadia Comăneci poate să-şi bage-n fund reclama ei la margarină? Vai mama ei de cerşetoare, ce-a ajuns… I-aş da numai zece… şuturi în fund! O nemernică, vinde otrava pe arginţi!”, a scris la acea vreme Turcescu pe Facebook.

Jigniri pe care acum pare să le regrete, după cum a declarat în emisiunea lui Denise Rifai. El a recunoscut că nu a ales termenii potriviți pentru a transmite nemulțumirea lui. Însă, în continuare, blamează faptul că Nadia Comăneci a acceptat să se afle în acea postură.

Robert Turcescu: ”A fost un moment de revoltă”

”A fost o exagerare din partea mea, nu am apucat să îmi cer scuze față de Nadia Comăneci. Pentru că nu ne-am intersectat niciodată după acel moment.

Uneori, ziariștii, și nu numai, exagerează. Se lasă luați de val. Mi s-a întâmplat și mie de mai multe ori în viață.

A fost un moment de revoltă. Revolta mea nu era… poate că am canalizat-o greșit la acel moment pe Nadia Comăneci. Mă deranja ideea de a face astfel de reclame în școală – filmarea a fost făcută într-o școală, la un produs care este recomandat minorilor cu atenta supraveghere a părinților, ca să spunem așa.

E clar că nu e un aliment sănătos, sunt în continuare adeptul acestei idei.

Mi s-a întâmplat și mie, așa cum li s-a întâmplat și altora, să exagerez. Aia a fost o exagerare, la acel moment. Nu am niciodată un sentiment că nu pot sau că nu vreau să îmi cer scuze. Când trebuie să îmi cer scuze, îmi cer scuze. A fost un moment în care am exagerat, dacă e nevoie pot îmi prezint scuzele public în emisiunea asta. Îmi pare rău, dar problema de fond rămâne.

De altfel, reclama respectivă a și fost retrasă după scandalul care s-a iscat la acel moment. Din punctul ăsta de vedere nu știu dacă a meritat, nu a meritat, dar s-a întâmplat un lucru bun”, a mărturisit acum Robert Turcescu.

Vezi și Robert Turcescu, despre relația cu Oana Sârbu: “E un capitol închis din viața mea și e bine să rămână așa”

Citește și:

Gabriela Cristea, pe patul de spital. Vedeta e la perfuzii: ”Corpul cedează”

Cum s-a filmat Andreea Bălan, după ce a căzut și a fost cusută la buză: ”Ce curajoasă, exemplu pentru copii!”. Doar Andreea Bănică nu a putut să se abțină