Survivor România 2023 se apropie de final, iar lupta pentru premiul de 100.000 de euro se duce, de acum, între șapte concurenți, după eliminarea lui Robert Moscalu. Acesta a părăsit reality-show-ul de supraviețuire în ediția difuzată pe 4 mai, iar discursul lui a fost pe cât de emoționant, pe atât de prietenos. Nu a avut reproșuri, furii și și-a exprimat regretul că pleacă de lângă colegi.

”Plâng pentru că mi-au venit imagini cu oamenii ăștia frumoși. Nu am cuvinte. O să îmi fie dor de oamenii ăștia. Nu mă așteptam să fiu apropiat de niște oameni pe care nu i-am dorit eu ca niște prieteni și uite că după patru luni… Nu mai am cuvinte”, a declarat Robert înainte ca Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, să-i rostească numele.

Când a aflat că jocul s-a terminat pentru el, Robert Moscalu a izbucnit în lacrimi. „Îmi doream să rămân în concurs. Tot nu am cuvinte. Vreau să le mulțumesc celor care m-au susținut, oamenilor de lângă mine cu care am conviețuit 4 luni, dumneavoastră. E uimitor ce am trăit, m-am dezvoltat pe toate planurile posibile. O să îmi fie dor de Survivor România”, a mai spus el. Robert a fost nominalizat alături de Ștefania Stănilă, dar iată că fosta gimnastă își continuă drumul spre finala Survivor România 2023.

Robert Moscalu a ajuns deja într-o cameră de hotel, a scăpat de somnul sub cerul liber și de condițiile din junglă, dar a fost șocat să vadă cum arată după 4 luni de Survivor. A slăbit foarte mult și nu e de mirare, căci la Survivor se face foamea. „Doar eu sunt șocat? Oare am intrat la apă?”, a scris fostul concurent în dreptul unor poze pe care și le-a făcut în oglindă.

robert-moscalu-111111SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Când are loc finala Survivor România 2023

În momentul de față, la Survivor au mai rămas șapte concurenți: Carmen Grebenișan, Andreea Moromete, Alexandra Ciomag, Dan Ursa, Alexandra Porkolab, Andrei Krișan și Ștefania Stănilă. Concurenții nu mai joacă în echipe, ci individual, așa că probele sunt și mai tensionate, căci au doar o miză personală. Finala Survivor România 2023 va fi difuzată la PRO TV în data de 24 mai.

Survivor a început pe 9 ianuarie și a reunit la start 24 de concurenți, 12 Războinici și 12 Faimoși. Ulterior, în concurs au mai intrat, șase concurenți noi, aceștia fiind Alexandra Ciomag, Kamara, Crina Abrudan, Mihai Zmărăndescu, Alina Radi și Eduard Gogulescu. Dintre nou veniți, doar tânăra Alexandra Ciomag a rezistat până în acest moment al competiției.

Citește și: Andreea Moromete, așa cum nu o vezi la Survivor. Adevărul despre fosta polițistă din Teleorman

Citește și: Cum se epilează, de fapt, concurentele de la Survivor. Vica Blochina spune tot adevărul nevăzut la TV

Citește și: De ce s-au umflat așa concurentele de la SURVIVOR? Un medic explică

Citește și: Câți bani au luat Vica Blochina și Jorge la Survivor. Cei doi au fost eliminați din concurs